Nova godina je baš iza ugla, a sa njom i nova prilika da izazovemo sebe i ostvarimo sve što do sada nismo. Optimisti će se posebno radovati poklonu koji će nam 2020. darovati, a to je prestupni dan u godini i dodatnih 24 sata koje možemo iskoristiti tako što ćemo se u potpunosti posvetiti sebi. Kako bi izgledao vaš idealan dan? Šta biste sve isprobali, sa kojim izazovima suočili?

Za sve o čemu dugo maštamo – sada je vreme. Razmislite unapred, jer će januar proleteti u zabavama, slavama, raspustu i ispitima. Onda ćemo se odjednom osvestiti i shvatiti da godina teče svojim tokom, a mi treba da joj potrčimo u susret. Taj 29. februar zgrabite za sebe i pokrenite promene u svom životu, a sve loše navike neka ostanu zaboravljene.

Probajte nove stvari

Do sada niste skijali, a adrenalin vas zove? Opustite se i prepustite zimskim čarima. Otputujte sa dragom osobom na produženi vikend, jer je taj dodatni dan, 29. februar, baš u subotu! Posle akrobacija na ski stazi, prijaće vam spa tretman, a onda pravac u brvnaru ušuškanu u snegu, uz vatricu iz kamina i večeru pod svećama – miks avanture i romantike daće vam novu, svežu energiju, kao čokolada sa čilijem.

Pozitivne misli – pozitivan život

Otvorite novu svesku i počnite da zapisujete sve na čemu ste zahvalni i nabrojte sve lepe stvari koje su vam se desile i koje vas tek očekuju tokom godine. Ostavite iza sebe neprijatne situacije, događaje i ljude koji su vas možda razočarali, ne mislite više na njih. Vežbajte da razmišljate pozitivno i budete optimistični, jer nova godina je nova prilika da stvaramo. Negujte sebe, pazite na prijatelje i najdraže osobe, a osmeh neka bude vaš zaštitni znak.

Prestupna 2020. godina poziva na izazove

Posvetite se sopstvenoj nezi – krenite od lica

Kada pozitivne misli počnu da naviru, vaše lice će ukrasiti osmeh, a uz to, lepa, negovana koža je obavezna. Vodeći švedski brend u oblasti lepote i velnesa FOREO podržava vaše novogodišnje odluke i zato je obezbedio specijalnu cenu LUNA play plus uređaja za čišćenje lica, umanjenu za 30 odsto do kraja decembra, u svim dm drogerijama. Jedan minut ujutru i jedan minut uveče dovoljni su da vaša koža bude glatka i savršeno čista tokom celog dana. Blistava nova godina počinje od blistavog lica i zato požurite!

Budimo luckasti i upustimo se u nove izazove – jer šta je nova godina, ako ne još jedan novi  izazov!

Gold photo created by freepik – www.freepik.com