Camila Cabello: Ljubavne savete tražim od Taylor Swift!

Iako je Camila Cabello trenutno u srećnoj vezi sa njenim izabranikom Shawn Mendesom, ljubavni saveti joj uvek dobro dođu. S obzirom na to da ima čitav spektar drugarica i društva, svakoga može pitati za neki savet, ali samo jednoj najviše veruje!

Naime, reč je o osobi koja je uvek podržava i uvek je uz nju – o Taylor Swift. Taylor i Camila su odlične drugarice, uvek se podržavaju i spremne su da se bore zajedno. Uvek su tu jedna za drugu, slažu se u raznim odlukama i međusobno se podržavaju i vole, pa Camila tako u nju ima najviše poverenja da traži neki ljubavni savet.

”Taylor i ja smo postale prijateljice zato što imamo isto mišljenje o nekim stvarima i dosta smo slične. Obe smo mnogo emotivne kada su veze i ljubav u pitanju, a naše emocije prenosimo na pesme. Uvek se prvo njoj obratim kada mi treba ljubavni savet. Ona je moja sigurna luka.”- rekla je Cam.

Da li mislite da je Taylor Swift prava osoba kada su ljubavni saveti u pitanju? A od koga vi tražite savete kada su ljubavni jadi i nedoumice u pitanju?

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram