Sigurni smo da ste čuli za seriju Violetta – popularna argentinski serija koja je se emitovala od 2012. do 2015. godine, koja ne samo što je bila popularna u Argentini, već i u čitavom svetu, pa tako i kod nas. Godinu dana nakon završetka serije, 2016. godine, nastao je film pod nazivom Tini: Velika promena Violette ( Tini El gran Cambio de Violetta ), a on će  biti emitovani u regionu!

Iako se već emitovao na programu HBO sa titlom na srpski, ovog puta film će se emitovati i u Hrvatskoj, još jednoj zemlji u regionu i to na RTL programu, najpopularnijoj TV mreži u toj državi. Film je doživeo ogroman uspeh, a nakon četiri godine otkako je izašao, konačno će biti premijerno prikazan i u Hrvatskoj, 15. januara u 16:15 sati.

Takođe, moramo spomenuti i Martinin film „The Diary“ u kojem ona tumači jednu od glavnih uloga, koji je sniman još u julu 2018. godine u Tokiju i Pragu, ali nažalost još uvek nema informacija o istom. Tini vrlo malo govori o filmu, a na internetu gotovo da nema ni traga ni glasa od filma. Ni ostali glumci se ne osvrću na film, pa ga ne spominju često. Istina je tužna, koliko god nam se dopdala ili ne ona je  takva da moramo da čekamo dok se ne spomene još nešto o filmu od strane glumaca u istom.

Autor: @tini_stoessel_fp_croatia

Foto: Instagram