Sigurno da ste čuli za jutjuberku i makeup blogerku Nikkie de Jager, nama poznatija kao Nikkie Tutorials, koja ima preko 13 miliona pratilaca na Instagramu, a 12,7 miliona pratilaca na Jutjubu Ona je juče, 13. januara odlučila da otkrije pravu istinu o sebi-odnosno da je rođena kao muškarac.

 

View this post on Instagram

 

avengers infinity war, but instead of snapping a finger, you wink ??✨ wearing @marcjacobsbeauty only ?

A post shared by NikkieTutorials (@nikkietutorials) on

Nikkie je na svom kanalu podelila video koji traje 17 minuta, u kojem je otkrila istinu o svom dosadašnjem životu: „Danas sam tu da bih sa vama podelila nešto što trebate da znate, ali pod mojim uslovima. Ta prilika mi je bila oduzeta, ali sada, kada imam moć, pravo je vreme da vam kažem pravu istinu o meni.”

Ovo govori jer Nikkie imala muke sa ucenjivačem, koji joj je tražio veliki novac kako bi sačuvao njenu tajnu. Ali iako mu je ona davala novac, nikad nije mogla biti 100%  sigurna da njena tajna neće izaći na videlo pre nego što ona odluči da je sama iznese. Ipak je odlučila da želi da “skine teret sa leđa” i da celom svetu predstavi sebe onakvom kakva ona jeste.

“Sa Novom godinom želim da vam otkrijem nešto što dugo krijem. Sada, ja, govorim vam i otkrivam veliku tajnu. Kada sam bila mlađa shvatila sam da sam rođena u pogrešnom telu, u telu muškarca. Zvuči nerealno kad to kažem. Snimanje ovog videa za mene je zastrašujuće, ali u isto vreme predivno i oslobađajuće.”- rekla je slavna jutjuberka.

Nikkie živi srećno i zadovoljno, ima podršku porodice, pratilaca i fanova, ali i njenog dečka sa kojim se verila letos i koji je voli baš onakvu kakva je ona zapravo. 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram