Trenutno najpopularnija pop pevačica u evropskim, ali i svetskim okvirima – Dua Lipa – objavila je singl “Physical”, najavljujući njime svoj drugi studijski album “Future Nostalgia”, koji će biti obajvljen 3. aprila.

 

View this post on Instagram

 

FUTURE NOSTALGIA – THE ALBUM – COMING TO YOU APRIL 3RD – SHOT BY @HUGOCOMTE – ???

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on

Naziv albuma sugeriše da Lipa i njen producentski tim žele da naprave moderan pop album koji će sadržati reference na mnoge svetle trenutke iz istorije pop muzike. U tom smislu, najviše su se oslanjali na zaostavštinu bendova kao što su A-ha, Human League ili Duran Duran. Numera “Physical” će, i nazivom i refrenom, mnoge asocirati na čuveni hit Olivia Newton-John.

Prethodnim singlom “Don’t Start Now”,Dua Lipa je osvojila top liste i obišla ceo svet nastupajući na svim relevantnim muzičkim događajima. Nakon serije takvih promotivnih nastupa, kritika je njenu novu audio-vizuelnu estetiku dovela u vezu sa velikim uspesima pop diva kao što su Kylie Mnogue i Madonna.

Pesma “Physical” će vas definitvno obuzeti. Sa sigurnošću možemo reći da će ova pesma ponoviti uspeh prethodno objavljenih singlova.

Javite nam kako se vama dopada singl “Physical”. Mi ga  već pevušimo, a nadamo se da ćete i vi uživati uz numeru. I da jedva čekamo da stigne album!

Foto: Mascom