Danas su objavljene pesme kandidata za predstavnika Srbije na Evrosongu, koji će se održati od 12. do 16. maja u Roterdamu.

Trenutno po broju pregleda ubedljivo vodi Andrija Jo, jutjub zvezda, što je dodatno podgrejalo veoma aktivnu temu, odnosno „rat“ koji se vodi ovih dana između „jutjubera“ i „estradnjaka“, odnosno ko je jači.

Iza njega ostale su Hurricane, koje su pre objavljivanja pesama važile za favoritkinje i mnogi su ih već videli na Evrosongu.

Prvo polufinale, u kom će nastupiti Andrija Jo, održaće se 28. februara i pored njega, za finale će se boriti i EJO, Milica Mišić, Ivan Kurtić i Mistik Cello, Thea Devy, Karizma, Sanja Bogosavljević, Marko Marković, Srđan Lazić, Neda Ukraden, Amvon duo i Bilja, kao i Igor Simić, dok će se uz Hurricane 29. februara za top 6 takmičiti i Lift, Bane Mojićević, Bora Dugić i Balkubano, Bojana Mašković, Naiva, Rocher Etno Bend, Lazar Živanović, Ivana Jordan, Nenad Ćeranić, Ana Milenković i Milan Bujaković feat. Olivera Popović.

Ko putuje u Holandiju kao predstavnik Srbije na Pesmi Evrovizije saznaćemo 1. marta – i otkriti može li jutjuber da pobedi estradu.

Foto: Antonio Ahel/ATA Images