Noć kada se fantazije pretvaraju u noćne more biće u četvrtak, 13. februara od 20 časova u Cineplexx bioskopima na Horror night događaju.

Zabačeno tropsko ostrvo liči na fenomenalnu ideju za odmor, međutim, jedan četvrtak, konkretno 13. februar doneće nam Horror night događaj u Cineplexx bioskope, uz ideju o idealnom, relaksirajućem odmoru. Svi članovi Cineplexx bonus kluba uz kupljenu ulaznicu za Horror night i film „Ostrvo fantazija“ ostvariće dodatnih 1000 bonus bodova na svojoj Cineplexx kartici.

U Blumhausovom novom osvrtu na Ostrvo fantazija, zagonetni Gospodin Roark čini da se tajni snovi njegovih srećnih gostiju ostvare u luksuznom, ali zabačenom tropskom odmaralištu. Međutim, kada se fantazije pretvore u noćne more, gosti su primorani da razreše misterije ostrva kako bi ga napustili živi.

Režiju za ovaj film potpisao je Džef Vedlou, koji je pisao i scenario, zajedno sa Krisom Ročom i Džilijen Džejkobs. Producenti su Džejson Blum i Mark Toberof, a u glavnim ulogama našli su se Majkl Penja, Megi Kju, Lusi Hejl, Ostin Stoul, Porša Dabldej, Džimi O. Jang, Rajan Hensen i Majkl Ruker.

Ulaznice za Horror night događaj u prodaji su na blagajnama Cineplexx bioskopa.

Da li ste dovoljno hrabri na krenete na „Ostrvo fantazija“ saznajte u četvrtak, 13. februara u Cineplexx biokopima.