Koliko često zaista pokazujemo ljubav onome koga volimo? Često u svakodnevnoj kolotečini života zaboravljamo koliko su zaista bitni svi oni mali znaci ljubavi koji nas usrećuju, poput nežnih dodira, lepih reči, pažljivih gesta i čvrstih zagrljaja.

Uživajte u romantičnim trenucima s voljenom osobom svaki dan.

Prepustite se čestim slatkim poljupcima, zagrlite se bez razloga, dok hodate po svežem zimskom vazduhu, zagrejte ruku u džepu iste jakne…

Provedite vikend opušteno kao da sutra ne postoji.

Probudite ponovno ljubav i svaki dan poklonite svoje srce. Neka vas osećaji ljubavi ispune srećom i zadovoljstvom.

 Za senzualne usne i strastvene zagrljaje

Danas poklonite medenu ljubav, a mi je poklanjamo vama!

Meke i senzualne usne te topli nežni zagrljaji nešto su najlepše što možete pokloniti voljenom biću. Ne podcenjujte moć poljubaca i zagrljaja, i poklanjajte ih što češće.

A da bi poljupci bili meki i slatki, a zagrljaji nežni i strastveni u isto vreme, u tome će vam pomoći NUXE stručnjaci za zavođenje

Med, dragocena biljna ulja, pčelinji vosak, Shea puter i Propolis Oleoactive

 

Neponovljiva formula Ultra hranljivog i obnavljajućeg balzama za usne je posebno čuvana tajna, ali prijatnost koju donosi suvim i oštećenim usnama je neosporna (dobijeni su spektakularni rezultati u ekstremnim uslovima hladnoće). Njegova bogata tekstura se rastapa, a karakterističan miris esencijalnih biljnih ulja u potpunosti stvara zarazno iskustvo.

Danas poklonite medenu ljubav, a mi je poklanjamo vama!

A za medene dodire, pobrinula se Izuzetno umirujuća krema za telo čija bogata topiva tekstura mazi kožu i uklanja osećaj nelagode i zatezanja, te predstavlja must have proizvod za svakoga sa suvom i osetljivom kožom.

Uživajte u ljubavi uz NUXE.

NUXE prirodna kozmetika dostupna je u Lilly drogerijama i drugim apotekama.

A mi danas za vas imamo medene poklone! U saradnji sa prijateljima iz brenda NUXE za vas 2 Reve de Miel umirujuće kreme za telo. 

Kako biste učestvovali u akciji potrebno je da na mail redakcija@superteen.rs pošaljete mail u kome ćete nam napisati pitanje šta  je za vas ljubav. Pored toga napišite svoje podatke – ime, prezime, adresu, grad, kontat telefon i godište. Igramo se do 17. februara u 20 časova, a imena dobitnica objavljujemo na IG profilu. I da da biste učestovali potrebno je imate adresu za dostavu nagrade na teritoriji Srbije.