Još jedna svetska zvezda za lokaciju snimanja svog muzičkog videa odabrala je upravo Beograd, a kadrovi su fantastični!

Najavivši novi album, Jessie Ware predstavila je i singl „Spotlight“, zajedno sa dinamičnim i više nego vizuelno primamljivim spotom koji je sniman u Beogradu. Ovom numerom, Jessie se u potpunosti vraća sebi i svom zvuku na kome je posvećeno radila poslednje dve godine.

POGLEDAJTE SPOT OVDE

Video za „Spotlight“, pop numeru sa disco funky vibracijama, sniman je u Plavom vozu na Topčideru, u režiji Jovana Todorovića. Kadrovi prikazuju blisku interakciju, privlačnost i emocije, zajedno sa zavodljivim plesnim pokretima, a sve zajedno oslikava pravu evoluciju Jessie Ware kao artista.

„Provela sam čitavu prošlu godinu u studiju, stari prijatelj James Ford i ja, zajedno sa ogromnim brojem dragih ljudi, dok smo stvarali numeru na koju sam zaista ponosna. Presrećna sam što delim singl „Spotlight“ sa slušaocima, prvi prikaz mog četvrtog albuma. Melodramatičan je, romantičan je, predstavlja sve ono što volim, uz pravi bit“, poručuje Jessie.

Četvrti studijski album najavljen je za 5. jun, a pevačica je na svom Instagramu podelila cover artwork i njegov naziv – „What’s Your Pleasure?“. Prve informacije otkrivaju da je reč o zalaženju u klupsku kulturu i temama ženstvenosti, slobode imaginacije i eskapizma.

Izdanje „Spotlight“ je u Srbiji dostupno na servisima DeezerGoogle Play i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/JessieWareSpotlight

Foto: Universal Music Serbia