Korona virus-dve reči koje u poslednjih par dana najviše čujemo u okolini! Iako možda to nama tako ne izgleda, ovaj virus je i te kako opasan, pa su mnoge zvezde otkazivale svoje turneje, koncerte, okupljanja i druženja sa fanovima, a to je iz bezbednosnih razloga uradila i Tini Stoessel. Prva mera bezbednosti koju je sprovela jeste bila ta da je otkazala meet&greet-ove, pa ih pretvorila u soundcheck-ove, a sada je i otkazala preostale koncerte u Evropi!

Tini je preostalo da održi još dva koncerta u Evropi-u Briselu u Belgiji i u Madridu u Španiji, gde je trebao da se održi poslednji koncert u Evropi, ali očigledno da je neka viša sila uticala na to da se ovi koncerti otkažu-a ta viša sila je korona virus. Fanovima u Belgiji saopšteno je da se koncert otkazuje par sati pred ulazak u koncertnu halu, a kasnije je objavljeno da se i koncert u Madridu otkazuje.

“Veoma sam tužna što vam ovo saopštavam, zato što sam svim srcem želela da sa vama održim poslednja dva koncerta u Briselu i Madridu. Ali ovo nije nešto što je u našoj moći. Sve se otelo kontroli. Nadam se da razumete zbog čega ovo radimo. Ovo je za dobro svih nas. Moram i da pomerim koncert u Movistar areni za 28.03. Hvala vam na divnom druženju u Evropi i jedva čekam ponovo da vas vidim-što će, nadam se, biti uskoro.“-napisala je Tini.

Kako se navodi, izgleda da se i Tini razbolela, odnosno da ima anginu-bolest grla, pluća i grudi, pa je Sebastian išao da joj kupuje lekove dok su bili u Briselu. Razlog pomeranja koncerta u Movistar areni je i možda to što će Tini morati da bude u karantinu petnaestak dana, ali to još nije sigurno.

Nadamo se da će Tini biti dobro, a i da će nam se uskoro vratiti u Evropu.

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram