Jedan od hedlajnera ovogodišnjeg izdanja EXIT festivala Tyga, obradovao je svoje fanove novom pesmom pod nazivom „Freak“. U pitanju je saradnja sa još jednom jednako popularnom rep zvezdom – Megan Thee Stallion. Ovu saradnju Tyga je najavio dva dana ranije na svom Instagram profilu i ostavio svoje pratioce u iščekivanju novog hita. Budući da i Tyga i Megan iza sebe imaju hitove sa milionskim brojem pregleda i strimova na muzičkim platformama, podjednak uspeh se može očekivati i od njihove zajedničke pesme.

Poznavaoci i ljubitelji ovog žanra kažu da je bilo samo pitanje trenutka kada će ove dve zvezde udružiti snage s obzirom na to da ni jedno ni drugo nemaju dlake na jeziku i imaju sličan harizmatičan pristup repovanju. Njihova prva saradnja krajnje prikladno nazvana je „Freak“ a za produkciju je bio zadužen Pliznaya. Na samom početku numere slušaoce dočekuje zavodljivi sample čuvenog hita sastava Black Eyed Peas „My Humps“, a nadalje minimalistička produkcija ostavlja sasvim dovoljno prostora da Tyga i Megan pokažu svoje umeće.

Tyga je fanove već navikao na fenomenalne rime kroz svoje hitove, od kojih neki imaju milijarde strimova i krasili su vrhove svetskih top lista. Već u teoriji, kombinacija umetnika koji su saradjivali na ovoj numeri obećava, a sudeći po prvim reakcijama publike, biće to još jedan u nizu hitova dvostrukog lidera Billboardove liste singlova. Ovu, ali i druge numere koje potpisuje Tyga, fanovi hip hopa imaće priliku da čuju ovog leta, na proslavi jubilarnog, dvadesetog rođendana EXIT festivala od 9 do 12. jula.

Trenutno je u prodaji ograničeni kontigent kompleta EXIT ulaznica po ceni od 6.490 dinara, što predstavlja visokih 55% uštede u odnosu na finalnu cenu! Ulaznice za EXIT mogu se nabaviti preko zvanične stranice exitfest.org i putem prodajne mreže  Gigs Tix, a u prodaji su i turistički paketi, dostupni putem zvanične turističke agencije festivala,  EXIT Trip.