Prvi singl za Universal Music Serbia – „na holdu“ tam je predstavila krajem februara, a ovog puta stiže sa novim singlom i spotom naziva „sve dalje“. Kako ona kaže, suština ove numere jeste zdrava ljubav prema sebi i ostavljanje u prošlosti svega onoga što nam ne služi da živimo dobro i srećno.

„sve dalje“ još jednom prikazuje tam kao kompletnu autorku koja sama radi na svojim tekstovima, a iza miksa i mastera ove dinamične pop numere stoji Mihajlo Đorović – Summer Deaths. Ujedno, ona je praćena intrigantnim spotom, idejom Andrije Ilića Prše i upravo ovaj trojac zaslužan je za izdanje koje ovom prilikom osvežava domaću pop scenu.

„Najteži deo stvaranja spota je bio Andrijin zadatak da napiše scenario i osmisli priču koja će moći da dočara poruku koju smo hteli da pošaljemo kroz video. Bilo nam je važno da predstavimo mladu ženu koja odlučuje da bude slobodna i spremna je na sve da uspe u onome što želi, pod pritiskom okruženja i sopstvenih unutrašnjih borbi i kroz ceo proces doživljava transformaciju. Andrija je suptilno provukao i moju ličnu priču kroz ovaj spot“ objašnjava tam.

Iza specifične priče i upečatljivih scena i fotografije stoji tim koji su Andrija i Tamara okupili, znajući da će zajedno raditi na ovom projektu. „Andrija i ja smo od početka znali da će on raditi spot za ovu numeru i logičan naredni korak bio je da uključimo direktorku fotografije Milicu Cimi Drinić, uz čiju pomoć je radio režiju i kasnije producentkinju Anđelu Zebić, jer su već sarađivali na više projekata. Od početka je tu bila scenografkinja Iva Ilić, za kostim je bila zadužena Lara Popović, šminku Tijana Popović, a montažu Marija Rajna Marinković. Cela ekipa, uključujući i statiste, potrudila se da sve bude na najbolji način u skladu sa zamišljenom idejom.“

Tamara Popović tam krajem februara predstavila je svoju prvu numeru za Universal Music Serbia – „na holdu“, još jednu pop traku koja je brzo zauzela svoje mesto na radijskim stanicama i privukla veliku pažnju slušalaca.

 Izdanje „sve dalje“ je u Srbiji dostupno preko streaming servisa:

https://tam.lnk.to/svedalje

Foto: Tanja Drobnjak/Universal Music Serbia