Kendall Jenner: Znala sam da će se Hailey i Justin venčati jednog dana

Već svi dobro znamo da su Kendall Jenner i Hailey, sad već Bieber, veoma dobre drugarice, a s obzirom na to da su obe manekenke, i to vrlo poznate, sigurno da imaju mnogih tema za razgovor. Međutim, kako jedna drugu toliko dobro poznaju, Kendall je znala da će se Hailey, koja je usput veliki fan Justina, jednog dana udati za njega!

Naime, kako je Justin u nedelju snimao lajv na Instagramu, u jednom trenutku video je da dobra prijateljica njegove supruge gleda isti, pa je odlučio da je pozove da mu se pridruži u lajvovanju, što je Kendall sa zadovoljstvom prihvatila. Nakon nekog vremena pričanja, Jus je upitao Kendall da li je ikad razmišljala o tome da će se njena prijateljica udati za njega.

„Znaš kako“- započela je Kendall: „Na početku nisam puno razmišljala o tome. Nadala se jesam. Kasnije, znala sam da će se to desiti. Apsolutno sam znala da ćete se vas dvoje venčati. „

„Hailey je moja prijateljica, znam je toliko dobro da sam nakon nekog vremena krenula da bukvalno ‘navijam’ za to da se venčate!“- završila je Kendall sa osmehom.

Da li ste i vi navijali da se ovo venčanje desi jednog dana?

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram, Instagram live screenshot