Charli D’amelio: Zbog TikToka sam morala da se prebacim u online školu!

Ako ste na TikToku sigurno da vam je devojka sa ove fotografije dobro poznata. Kao jedna od najvećih zvezda TikToka, Charli D’amelio je sada veoma popularna na svim društvenim mrežama, te samim tim ima dosta posla oko njenih profila, što na TikToku, što na Instagramu. Kako Charli otkriva, nije lako biti zvezda, te je zbog toga morala da promeni način školovanja.

Za početak, da vas malo „upoznamo“ sa Charli. Charli je petnaestogodišnja devojka, koja se u novembru 2019. prvi put pojavila na TikToku, i za veoma kratak period na toj društvenoj mreži sakupila preko 47 miliona pratilaca, te je sad mnogi nazivaju kraljicom TikToka. Međutim, nije bilo lako na početku.

„Kada sam zapravo počela da se snimam za TikTok, išla sam u školu svakog radnog dana, po ceo dan, putovala sam sa porodicom, učila, i nikad nisam imala slobodnog vremena za bilo šta. Osećala sam se kao da nikome ne odgovara ono što radim. Da su svi ljuti na mene kad ne stignem nešto da uradim. Snimala sam za TikTok iako mi se snimci nisu dopadali, niti su bili kvalitetni.“ – rekla je Charli D’amelio .

 

View this post on Instagram

 

thank you so much @prada @youtube @derekblasberg for such an unforgettable first fashion week!!!! ??? #pradafw20

A post shared by charli d’amelio (@charlidamelio) on

Zatim, Charli kaže kako je morala da napusti „običnu“ školu, i krene u online školovanje: „Nakon nekog vremena, odlučila sam da je za mene najbolje da krenem u online školu. I to je bila dobra odluka. Sad imam dosta vremena, mogu da snimam, da putujem, da vežbam ples. Sama pomisao na to da toliko ljudi čeka moje snimke je divna, i želim da usrećim sve koji me prate.“ – završila je ova simpatična devojka.

Charli je zbog TikToka dobila mnogo divnih prilika i poznanstava, a verujemo da će imati još prilika, i da će nekad doći na naše prostore!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram