Natprirodna krimi horor serija koja otkriva šta leži iza natprirodnog Nečiste sile (Evil) na Pickbox NOW dolazi 4. maja 2020.

Serija Nečiste sile opisana je kao krimi horor koji koketira s natprirodnim. Preispituje natprirodne elemente poput čuda, zaposedanja demona i postojanje Boga. Pametno napisana, ali i uznemirujuća, serija Nečiste sile će na intrigantan i odvažan način zaviriti u dubinu neprijatnih pitanja koja postavlja.

Intrigantna mešavina horor krimića i natprirodnog

Serija ima intrigantnu premisu – skeptična forenzička psihološkinja Kristen Bušar (Katja Herbers) udružuje se sa Dejvidom Akostom (Majk Kolter), bivšim novinarom koji se školuje za sveštenika, kako bi zajedno istražili natprirodne incidente.

Kao budući sveštenik, Dejvid radi na istraživanju i potvrđivanju događaja kao što su čuda, i istražuje demone. Takođe uzima halucinogene droge da bi imao vizije, ali nije siguran da li mu se zaista obraća Bog ili je to zapravo njegov um. U svojim istraživanjima, želi da mu pomogne Kristen koja nije religiozna i ne veruje u demone niti natprirodno. Ali, kako sve više korača tankom linijom između onoga što nauka može i ne može da objasni, moraće da preispita svoja verovanja.

Glumačka postava

Izvrsna glumačka postava uključuje dansku glumicu Katju Herbers najpoznatiju po ulogama u serijama Westworld i Manhattan, a u novoj seriji Nečiste sile izvrsna je u ulozi psihološkinje Kristen. U glavnoj ulozi je i američki glumac Majk Kolter, koji je tumačio Luka Kejdža u Marvelovom univerzumu, u serijama Luke Cage, Jessica Jones i The Defenders.

Uz njih, tu je i svestrani britansko-američki glumac i komičar Asif Mandvi, koji radi na The Daily Showu, a napisao je i dve humorističke serije i glumio u njima – The Brink i Halal in the Family. Asifa gledamo u ulozi Bena Šakira koji radi za Dejvida kao tehnička podrška, ali i u ulozi đavoljeg advokata kome je cilj da sakupi naučna objašnjenja za natprirodne fenomene.

Natprirodnu krimi horor seriju Nečiste sile gledajte na Pickbox NOW!

Foto: 2019 CBS BROADCASTING INC. ALL RIGHTS RESERVED