Kada su nam prijatelji sa portala Famoza.net rekli da su stupili u kontakt sa PR timom sjajnog pevača i glumca koga smo zavoleli u seriji “Violleta” bili smo oduševljeni. Naravno da znate da je u pitanju Jorge Blanco, jer ste i vi naši dragi čitaoci imali priliku da mu postavite pitanja na koja je konačno, zbog silnih obaveza oko novih pesama, uspeo da nam odgovori. Zato uživajte dok čitate odgovore koje je napisao Jorge, a intervju na engleskom možete da pročitate OVDE!

Sanjaš li ponekad melodije pesama koje pišeš?

Zapravo, čudno kako ste baš to pitali. Nikad mi se to pre nije desilo i pre par nedelja manje-više sanjao sam melodiju pesme. Snimio sam je na telefon čim sam se probudio. Pokušaću da učinim nešto sa njom i videću da li će mi uspeti!

Koju svoju pesmu najradije izvodiš?

Risky Business! Prva je, tako da ima posebno mesto u mom životu. A jedan je od najenergičnijih uživo!

Da li ćeš iskoristiti karantin i objaviti novu pesmu?

Zapravo baš ovih dana kod kuće snimam nove pesme. Dakle, plan je čim pesme budu spremne da ih objavimo.

Imaš li neke preporuke za aktivnosti u karantinu?

Puno stvari možete da radite. Gledajte filmove, serije, razne emisije, igrajte video-igre, nazovite prijatelje i porodicu, igrajte društvenu igru, vežbajte, plešite, pevajte, naučite nešto novo na mreži, čitajte, stvarajte muziku. Haha, to su neke od stvari koje ja zapravo radim.

Kakvi su vam planovi za 2020. godinu? (vezano za karijeru)

Kada je muzika u pitanju krećem u novom smeru, tako da imam velike planove na tom polju. A planiram i da se vratim u svet glume.

Kada bi mogao sa sarađuješ sa nekom latino zvezdom ko bi to bio?

Od latino zvezda mislim da bi bilo cool sarađivati sa J Balvinom.

Da li planiraš u budućnosti evropsku turneju?

Još ništa nije potvrđeno, ali Evropa ima posebno mesto u mom srcu, tako da ću se definitivno, kad god se pojavi prilika, više nego rado vratiti u Evropu!

Ako bi trebao da živiš neki od svojih muzičkih spotova, koji bi to bio?

Ja sam između negde Risky Business (taj osećaj dok si na bini je jedan od mojih najdražih osećaja) i Summer Soul (osećam se slobodnim, putujem i zabavljam se sa svojim prijateljima).

Ako bi napisao pesmu čiji bi naslov bio ime godišnjeg doba ili meseca, koji bi to mesec ili doba godine bio?

Već imam pesmu “Summer Soul”, tako da ne bih koristito ovo godišnje doba za još jednu haha.Jesen bi mogla da bude zanimljiva, potpuno suprotna pesma od “Summer Soul”. Drugačija priča.

Koji je tvoj omiljeni citat?

Fokusirajte se na ono što želite, ali ne mnogo na to kako ćete to ostvariti.

Postoji mnogo neobjavljenih pesama koje uživo pevaš (Hold Me Down, Bad Karma…) kada ćemo ih dobiti na nekom albumu?

To je sjajno pitanje. Mnogo smo se fokusirali na numere na španskom jeziku, ali želim da radim oba jezika. Pokušavam da shvatim pravi način i uhvatim trenutak da objavim te pesme jer ih volim!

Jorge kakve uspomene imaš kad je reč o seriji “Violetta”? I da li bi želelo da vidiš čitavu ekipu u budućnosti?

Zapravo, moja najbolja sećanja su tu zahvaljujući mojoj braći i sestrama iz Violette, haha. Postali smo prava porodica i proživeli smo lepe trenutke zajedno snimajući seriju i na turnejama. Pretpostavljam da to odgovara na drugo pitanje hahaha. Da, voleo bih da se vidimo!

Da li ste ti i Tini i dalje u kontaktu?

Totalno! Ona mi je kao najmlađa sestra haha. Poslednji put kad sam razgovarao s njom bilo je pre par nedelja, kad joj je bio rođendan. Bilo mi je drago što znam da je kod kuće sa porodicom, sigurna i srećna!

Tekst: Superteen team

Foto: Instagram