Da li će raskid Cole Sprousea i Lili Reinhart trajati dugo?

Lili Reinhart i Cole Sprouse ponovo su, kako kažu, “napravili pauzu” u svojoj vezi, a bez obzira na to što su već 3 godine bili zajedno sa povremenim prekidima, fandom se ipak brine – da li ovaj raskid može potrajati, što otkrivaju ljudi koji ih znaju dobro!

„Lili i Cole bili su u okej odnosima kada se snimanje serije Riverdale prekinulo usled korona virusa. Odlučili su da u izolaciji budu razdvojeni, a distanca nije dobra ni za jednu vezu.“- govori izvor i nastavlja: „Kada su Cole i Lili zajedno, u istom okruženju stvari su super, no međutim kada su razdvojeni stvari postaju mnogo komplikovane.“

„Možda je odluka da karantin provedu razdvojeno bila veliki rizik, jer i sami oni znaju koliko je njihov odnos bolji kad su uživo zajedno.“- dodao jedobro obavešteni izvor, a kaže da smatra da raskid neće potrajati dugo!

„Verujem da ovo nije kraj njihove veze. Ni jedno ni drugo nisu zainteresovani za nove veze, a kad se nastavi snimanje Riverdalea verovatno će se opet spojiti. Oni će na setu biti non stop u okruženju jedno drugog, pa to može da bude super stvar za njihovu obnovu veze, kojoj se svi nadamo.“- završio je izvor.

Da li vi verujete u obnovu veze Cola i Lili ili mislite da je zapravo došao kraj? Pišite nam vaše mišljenje!

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: We heart it