Tinejdžerka sa severa Italije ANNA kreće da osvaja svet

Ova šesnaestogodišnjakinja do februara nije postovala čak ni na društvenim mrežama. Sada se njen singl „Bando“ vrti na svim radio stanicama u Italiji i nekim od najznačajnijih u Evropi. Upravo zato, ANNA ove nedelje zauzima mesto i na SVEŽE plejlisti.

SLUŠAJ DIGSTER SVEŽE 

Tinejdžerka sa severa Italije, ANNA, repovala je uz bit koji je našla na YouTubeu i, iako je njena muzika prvobitno skinuta sa digitalnih platformi, „Bando“ sada beleži veliki uspeh koji, čini se, ne namerava da uspori. Krajem januara ANNA potpisuje ugovor sa Virgrin Records, u okviru Universal Music Italia i tada počinje njena neverovatna avantura.

Svake nedelje uživaj u novim izdanjima na Digster SVEŽE plejlisti. Donosimo ti goruće teme, nove aktuelne artiste, dobar zvuk i izvanredna debi izdanja.

Rep, verovatno tvrđi nego što bismo to očekivali od jedne šesnaestogodišnjakinje, stiže uz dinamičan bit i vrlo brzo zauzima prvo mesto na Deezer i Spotify plejlistama širom sveta. Paralelno sa tim pristiže i radijski uspeh, pa ANNA postaje najmlađa među muzičarima i muzičarkama u Italiji ikada sa ovakvim rezultatima nakon prvog singla.

„Malo je devojaka koje repuju. Onih koje to rade dobro još manje… Anna, šesnaestogodišnjakinja iz Specije, ima neverovatan flow i tako moćnu pesmu“, opisao ju je Andrea Laffranchi, jedan od najuticajnijih italijanskih muzičkih novinara.

Slušaj „Bando“ na striming servisima i dodaj na svoje plejliste 

Sa željom da slušaocima otkriju nov zvuk i uzbudljive artiste, Universal Music Serbia i Digster stižu sa novom rubrikom na svom Instagramu – SVEŽE. Upravo takav zvuk naći će se na istoimenoj plejlisti, koja će nedeljno biti ažurirana trakom novog izvođača koji će biti predstavljen i na @universalmusicserbia na Instagramu!

Foto: Jamie Robert Othieno