Najveća prehrambena kompanija na svetu, Nestlé objavila je javni poziv za učestvovanje u besplatnoj online edukaciji Summer’s Cool koja će trajati tri nedelje. Program je namenjen studentima završnih godina i diplomcima iz Srbije, Hrvatske, Bugarske i Rumunije. U periodu od 29. juna do 17. jula na jednom mestu će biti okupljeni Nestlé stručnjaci-predavači iz oblasti kao što su marketing, e-poslovanje, finansije, PR, logistika i sektor planiranja, ljudskih potencijala.

„Edukacija mladih i njihova priprema za ulazak na tržište rada ostaju jedan od prioriteta kompanije Nestlé u budućnosti. Summer’s Cool program namenjen je mladima koji žele da steknu nova iskustva u međunarodnom okruženju i praktičnije primene znanja koja su stekli tokom formalnog obrazovanja”, izjavila je Milica Milanović, menadžer korporativnih poslova kompanije Nestlé Adriatic S.

Radionice će se održati virtualno uz pomoć Microsoft Teams platforme. Broj učesnika je ograničen na pet mladih iz svake zemlje, a jedini preduslov za učestvovanje je dobro znanje engleskog jezika. Prijave su moguće do 10. juna putem linka: https://www.najstudent.com/prakse/online-summer-school-3091.