Nova kolekcija Tike majica stigla je u Tike šop u ulici Kralja Petra 24 u Beogradu, a dostupna je i online. Modeli Bandana, Colossal i Temple Style zasigurno će privući pažnju i najstrožih ljubitelja urbanog stila zahvaljujući hipnotišućem dizajnu, najkvalitetnijim materijalima i efektnim krojevima.

Vođeni uspehom prethodne kolekcije i pažnjom koju je privukla u sneaker zajednici, dizajneri brenda Tike odlučili su da nastave trend i „pojačaju“ hype predstavljanjem novih modela. Pored redizajniranih Temple Style majica, u čijoj izradi su korišćeni još kvallitetniji materijali, u novoj kolekciji se mogu pronaći još dva veoma efektna modela Bandana Style majice, koje na najbolji način oslikavaju pripadnost sneaker kulturi, sa printom koji se proteže duž celog donjeg dela, i Colossal, koje su na prvi pogled potpuno klasične, sa jednim dodatkom – velikim, efektnim Tike logotipom na leđima.

Stigla je nova kolekcija Tike majica

Svakom detalju na majicama je i ovoga puta posvećena posebna pažnja. Kreirane su sa mnogo entuzijazma i na pravi način reprezentuju ono što Tike zapravo jeste – istinski hram za sve pripadnike sneaker kulture. Iako na prvi pogled oversized, nove Tike majice potpuno prate siluetu tela i odlično stoje, kako god da ih ponesete.

Priliku da ih među prvima ponesu imali su olimpijski dizač tegova & Fittest man in Serbia, na Instagramu poznat kao Zeus Ironbeard, predstavnik jednog od najpoznatijih i najtraženijih DJ-eva u Srbiji, Dj Architect-a i Anya Stankovich, devojka kojoj je kreativnost drugo ime, a koju ljubitelji elektronske muzike sigurno prepoznaju sa mnogobrojnih žurki na kojima je nastupala kao DJ.

TIKE je unikatni koncept limitiranih kolekcija patika, jedinstven u balkanskom regionu. Prvi šop otvoren je u Beogradu, dok je sa širenjem sneaker zajednice hype proširen i na Bukurešt i Ljubljanu. U ponudi se mogu pronaći limitirane serije poznatih svetskih brendova – Nike, Jordan, Adidas, New Balance, Converse, Saucony i drugih.