Kylie Jenner naslovnicu VOGUE magazina uslikala telefonom!

Kylie Jenner je mama, sestra, biznismenka, model, a neki kažu i „pevačica“, ali i milijarderka, te je u mogućnosti da plati najbolje fotografe i slično, međutim, nekad, kao recimo sada u Americi – u doba korone i protesta, nije moguće organizovati baš ceo shooting, već se moramo služiti nekim stvarima iz naše svakodnevnice – poput mobilnih telefona, što je Kylie i uradila!

Naime, Kylie i njena ćerka Stormi dele naslovnicu VOGUE magazina za Češku i Slovačku, a naslovnicu su fotografisali  Luca i Alessandro Morelli i to preko Facetimea, sve zajedno s Iphone telefonom!

 

View this post on Instagram

 

new cover with my baby for @vogueczechoslovakia shot at home on my iphone ? @morellibrothers #VogueCS

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner) on

„Nova naslovnica s mojom bebicom za @vogueczechoslovakia uslikana kod kuće mojim Iphoneom“ – napisala je Kylie ispod Instagram posta koji je objavila. Oglasila su se i braća Morelli: „Vrlo smo počastvovani što smo u toku cele ove situacije na globalnom nivou uz socijalnu distancu uspeli da uslikamo naslovnicu VOGUE magazina preko FaceTimea sa divnom Kylie.“

Iako veoma neobično uslikana naslovnica, na kraju ispala je fantastično, i verujemo da će čitaoci ovog izdanja VOGUE magazina uživati u istom!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram