Dušan Petrović pozitivan na korona virus: Lomila me je temperatura!
Dušan Petrović, veoma poznat influenser i fotograf, ali i voditelj naše omiljene YouTube emisije Balkan Top Star sa svojim pratiocima podelio je jednu ne tako lepu vest – ovaj momak pozitivan je na Covid-19 virus, a snimanje Balkan Top Star emisije se pauzira na najmanje nedelju dana.

I sam Dušan oglasio se putem IGTV videa na Instagramu, gde je objasnio sve što mu se desilo: „Prvo sam bio u Kragujevcu, to je bilo u ponedeljak, jer su radovi u dvorištu kod nas u kući u toku. Prošle nedelje imao sam čak devet fotkanja i noću nisam spavao, a tada sam se osećao malaksalo. Mislio sam da je to posledica napornog rada, ali to ipak nije bilo tako. Ponedeljak na utorak sam se probudio u gluvo doba sa temperaturom i groznicom. Cela noć bila je borba, skidanje temperature, te sam u utorak otišao u COVID bolnicu, gde su mi pregledali pluća, uradili analizu krvi i bris. Bris smo čekali 3-4 dana, i to je bila agonija. Pluća su mi bila okej, dok je krv bila onako, ali ja inače imam slab imunitet, te su rekli da je to povezano jedno s drugim.“

 

View this post on Instagram

 

U videu sam sve rekao i objasnio. Imao sam potrebu da javno i sa vama ovo podelim! Čuvajte se ljudi!

A post shared by DUSAN PETROVIC (@dusannpetrovic) on


„Dok nisam dobio rezultate brisa lomila me je temperatura. Jedne večeri dobio sam toliko jaku glavobolju da nisam mogao da se pomeram niti išta da radim sam. Sad sam, hvala Bogu, dobro i nemam više temperaturu. Svim ljudima sa kojima sam bio u kontaktu javio sam da sam pozitivan na ovaj virus i da se i oni testiraju. Prebrodili smo mnogo toga, i ovo ćemo. Čuvajte se ljudi.“ – rekao je ovaj momak u svom saopštenju.

Kako kažu, prvih par dana je najgore i najkritičnije, a kako Dušan više nema temperaturu, mi se nadamo da bolest već polako prolazi, te da sada ostaje jedino oporavak, a mi Dušanu želimo da se što pre oporavi i ozdravi!

Dok čekamo astavak snimanja pogledajte poslednju epizodu.

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram