James Charles: Fan je lažirao svoju smrt da bi mi privukao pažnju!

Kada ste poznata ličnost mnogi će uraditi razne bizarne stvari da privuku vašu pažnju, poput laganja o svojoj bolesti, a neki su lažirali i svoju smrt! Upravo takva situacija desila se skoro poznatom jutjuberu i influenseru James Charlesu!

Naime, James Chales je na svom Twitteru objavio poruku koja glasi: “Upravo sam saznao da je jedan od mojih fan profila lažirao svoju smrt i to da ima rak. Razumem da svi želimo da budemo primećeni od strane naših idola, ali moja mama se borila sa tom opakom bolešću i lagati o nečemu tako ozbiljnom mi se u opšte ne dopada.”

Fan koji je to uradio rekao je: “Ovo mi je poslednji put da slavim rođendan u svom životu i grozno je to što sam na sve načine pokušao da me James primeti, ali to nisam uspeo”. Vrlo brzo nakon toga James je primetio tog fana, a fandom je otkrio kako osoba sa tog profila laže, i da zapravo u opšte nije bolesna!

Ubrzo nakon samog gesta tog fan profila i Jamesove poruke njegov nalog nestao je sa Twittera, a mi preporučujemo da se ne igrate sa takvim stvarima zarad pažnje vašeg idola!

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram