Lisa i Lena pričaju hrvatski sa fandomom!

Lisa i Lena su skoro napunile 18 godina, o čemu smo vam pisali OVDE, a kako imaju mnoge grupe sa fandomima, trude se da im ponekad pišu tamo, a sada su definitivno pomerile granice! Ove bliznakinje su krenule da govore hrvatski jezik, i to sve uz pomoć članica fan grupe CROATIA is cool!

 

View this post on Instagram

 

Lisaa I love your croatian??❤️ #lisaandlena #lenaandlisa #leli #lelifamily #lelinatorssupport @lisaandlena

A post shared by ?? (@leli.colors) on


Možemo videti Lisu kako se snimila članicama ove grupe, uz reči na hrvatskom jeziku: „Dobar dan, ja sam Lisa“, rekla je uz osmeh na licu. Nakon toga, one su nastavljale da se zabavljaju sa fandomom iz Hrvatske.

Kao što možemo primetiti, Lisa i Lena su se bacile na učenje novog jezika, te su u beleškama na svom telefonu napisale rečenice na hrvatskom sa prevodom na nemački jezik, a sve to su rečenice poput: „Ja sam Lisa; Ja imam 18 godina; Ja sam gladna.”

Lisa posvećuje dosta pažnje novom jeziku, a to možemo povezati s činjenicom da su one već jednom posetile Hrvatsku, te im se verovatno mnogo dopala, a sve što su uradile članice ove grupe odlično je za promociju celog regiona, te smo im beskrajno zahvalni na svemu!

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram