Sveže iz Universal Music Serbia - Gracey

Ova pop zvezda je na početku svojih dvadesetih i već joj je dosta predrasuda i pritisaka koje nameće život koji se odvija u najvećoj meri online. Gracey nam o tome priča u novom singlu Empty Love“ na kome joj se pridružuje australijska zvezda Ruel.

SLUŠAJ DIGSTER SVEŽE

Video koji se poigrava aspektom gledanja, virtuelnim prikazom i prenaglašenom realnošću Gracey je snimila u svojoj sobi, što je nije sprečilo da savršeno prikaže na koji način svi mi postajemo izloženi skeneru na društvenim mrežama. „Empty Love“ upravo će bez suzdržavanja ukazati na to, bez ideje da realnost pospe šljokicama.

Svake nedelje uživaj u novim izdanjima na Digster SVEŽE plejlisti. Donosimo ti goruće teme, nove aktuelne artiste, dobar zvuk i izvanredna debi izdanja.

Upravo bi dvadesetjednogodišnja Gracey, koja je uveliko svrstana među neke od najvećih britanskih talenata na pomolu, mogla da zna kako izgleda reakcija online sveta na sve ono što radimo. Njen prethodni singl „Alone In My Room (Gone)“ postao je himna izolacije, koja je preplavila TikTok, bez da smo i jednog trenutka imali dilemu zašto je tako.

Slušaj „Empty Love“ na striming servisima i dodaj na svoje plejliste

 Sa željom da slušaocima otkriju nov zvuk i uzbudljive artiste, Universal Music Serbia i Digster stižu sa novom rubrikom na svom Instagramu – SVEŽE. Upravo takav zvuk naći će se na istoimenoj plejlisti, koja će nedeljno biti ažurirana trakom novog izvođača koji će biti predstavljen i na @universalmusicserbia na Instagramu!

PHOTO: Universal Music Serbia