Bogdan Bogdanović će predstaviti i četvrti po redu kamp koji je tradicionalno organizovan na Kalemegdanu, a sada, zbog poznate situacije u zemlji i svetu, dobija svoju online verziju.

Putem Instagram live platforme, svakog dana će biti prezentovana jedna tema kao i sagovornici koji će zajedno sa Bogdanom predstaviti mladim talentima, sportistima, vrednosti koje su važne, dati im ključne savete, a svi zainteresovani biće u prilici da im uživo šalju i pitanja i komentare.

 

View this post on Instagram

 

?? #mambamentality #livingmydream

A post shared by Bogdan Bogdanovic (@bogdanbogdanovic) on

Od 2. do 4. jula, u večernjim časovima, naš reprezentativac će ugostiti prijatelje košarkaše koji takođe u svojim zemljama organizuju kampove, kao i iskusne trenere koji će iz svog ugla predstaviti današnji odnos prema odrastanju i formiranju mladih košarkaša.

– Želeo sam da nastavimo tamo gde smo stali i prošle godine, da pokažemo želju da se povežemo i kada nam je to ograničeno zbog situacije u kojoj se nalazi cela planeta. Imamo način da budemo jedni sa drugima, da radimo sa mladim i talentovanim ljudima, da ih inspirišemo i pokažemo im da mislimo na njih i kada okolnosti ne dozvoljavaju blizak susret. Košarkaški svet se ujedinjuje na još jednom projektu, srećan sam što ću biti u prilici da vodim kvalitetne razgovore i omogućim klincima da iz prve ruke čuju savete nekih od svojih idola, pokrivajući teme koje su najviše usmerene na mlade sportiste. Želeli smo da ova godina ne bude preskočena i da nastavimo sada već važnu tradiciju kampa, kako bismo održali kontinuitet i pre svega kontakt sa ljudima u Srbiji. Sada imamo priliku da angažujemo i inspirišemo i veću javnost, a za one koji budu najaktivnije učestvovali u izazovu pripremamo zajedno sa Nike basketball mnogobrojne vredne nagrade. Pratite nas live, obećavamo da će biti veoma zanimljivo – istakao je igrač Sakramento Kingsa.

Prvi dan je rezervisan za susret sa braćom Adetokumbo, NBA igračima koji u svojoj zemlji takođe organizuju košarkašku akademiju, zatim će Bogdanović ugostiti i Sonju Vasić, nekada Petrović, sa kojom će pričati o značaju sporta za devojčice i mnogim drugim temama. Prijatelj našeg reprezentativca Džedi Osman će se priključiti razgovoru sa svojom iskustvom u edukaciji mlađih talenata. Nikola Vučević, još jedan NBA igrač koji je odlučio da svojim sugrađanima posveti vreme i znanje na kampu koji se organizuje pod njegovim imenom, biće i četvrti sagovornik prvog dana online verzije kampa.

Drugi dan je posvećen trenerima, Željko Obradović, Igor Kokoškov i Aleksandar Matović čuvaju svoju ekspertizu za ovaj jednistven i novi način komunikacije sa mlađim generacijama.

Treći dan kampa sačuvan je za dobru zabavu sa beogradskim duom THCF i fantastičnim fristajlerom Trikijem, koji će zajedno sa Bogdanom otkriti i veliki izazov za sve zainteresovane i pokazati im kako mogu da učestvuju u kreativnom konkursu i osvoje brojne nagrade koje su pripremljene u saradnji sa Nike basketball.

Četvrti košarkaški kamp Bogdana Bogdanovića dolazi u novom ruhu ali sa istim ciljem da mladim sportistima u Srbiji pruži najbolje, da gradi prave vrednosti i okuplja košarkaške stručnjake i zvezde na projektu koji ima velike ambicije i u budućnosti.

Foto: Promo