Sia otkriva: Postala sam baka!

Sia je jedna od veoma popularnih muzičarki, čiji hitovi broje više milijardi pregleda, a ona je uvek bila prilično tajanstvena i misteriozna. O njenom privatnom životu gotovo da nemamo pojma, ali sada je otkrila jednu divnu informaciju – postala je i mama i baka!

Naime, u jednom intervjuu Sia je govorila o tome kako je za godinu dana postala i mama i baka. To vam verovatno deluje neverovatno, ali, Sia je prošle godine usvojila dva momka, već tinejdžera, koji su tada imali po 18 godina. Sada obojica imaju po 19 godina, a jedan od njih je postao i tata, a Sia je u svojoj 44-toj godini postala baka!

”Moj sin je dobio dvoje dece! Ja sam je**no postala baka! Sad me zovu “nana”, a ja ne znam kako se osećam! Oduševljena sam, okej sam!”-rekla je Sia. Takođe, otkrila je i to da je njen hit koji se zove “Chandelier” napisan za Rihannu, ali da Rihanna nije htela da ga snimi: “Bila sam iznenađena što Rihanna nije htela da je snimi. Nakon toga sam je ja snimila i postala je hit, pa mi je bilo drago što je nisam ‘dala’ Rihanni.”

 

View this post on Instagram

 

„I was so surprised she didn’t take it.“

A post shared by Good Morning America (@goodmorningamerica) on


Šta nam je još Sia otkrila pogledajte u videu iznad, a mi čestitamo ovoj mami i baki!

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram