Najveće youtube i Instagram zvezde zajedno na filmskom platnu u novom filmu Ideš? Idem!

Avanturistička komedija Ideš? Idem!“ o regionalnim YouTube zvezdama koje kreću na putovanje od Zagreba, kroz Srbiju i Bugarsku, sve do Istanbula, da prebole bivše ljubavi, pronađu neke nove i učestvuju u gejming takmičenju, stigla je ovih dana na pltformu HBO GO, dok će na HBO kanalu biti emitovana 16. jula u 20.00h.

Film je okupio neka od najvećih imena regionalne YouTube scene, među kojima su i jedan od najpopularnijih YouTubera i gejmera iz Srbije Bogdan Ilić – Baka Prase i Nenad Krstić – Tony TCTN, Kaja Kočevar – Kaya Solo iz Slovenije, Vid Juračić, Veronika Rosandić, Fran Lauš i  Nika Ilčić iz Hrvatske, kao i Amel Družanović, koga svi znate kao Meca Cazin iz Bosne i Hercegovine.

U nameri da preboli raskid sa svojim dečkom Franom, Veronika Rosandić odluči da ode na njihov isplanirani put u Istanbul iz inata. Njena prijateljica Kaja Solo joj se pridruži u toj avanturi, a Kajin drug iz detinjstva, Vid Juračić, će ih voziti od Zagreba do Istanbula. Vid krade dedin stari kombi i kreće na životnu avanturu, putovanje kroz Srbiju i Bugarsku, sve do Turske, sa Kajom i Veronikom. Usput im se neočekivano pridružuju poznati srpski gejmer Baka Prase i njegov prijatelj Nenad Krstić – Tony TCTN. Baka Prase ugleda šansu da dođe do Istanbula i konačno izazove svog starog virtuelnog neprijatelja, gejmera Merta Efea iz Turske, na revanš, budući da se Mert Efe već neko vreme ne pojavljuje na mreži.

Režiju filma o regionalnim YouTube zvezdama potpisuje hrvatski reditelj Ljuba Zdjelarević, a scenario Nikolina Bogdanović.