Slavne ličnosti ne zaboravljaju godišnjicu smrti Camerona Boycea!

Cameron Boyce je neko koga smo svi voleli i znali kao Disney zvezdu, te niko nije ni pomišljao da će nas tako mlad zauvek napustiti, što se nažalost desilo prošle godine u ovo vreme, o čemu smo vam već pisali OVDE. Godišnjica njegove smrti bila je juče, a sve i da ste zaboravili na to -ceo internet preplavljen je porukama upravo o sećanju na  Camerona Boycea.

Povodom godišnjice njegove smrti oglasili su se brojni fanovi kojima je ovaj momak bio, ali i dalje jeste idol, a ni njegove kolege i slavne ličnosti takođe nisu zaboravile na tragičan događaj koji se odigrao prošle godine.


“Godinu dana bez tvog svetla. Tog dana kad si otišao nešto se slomilo. Sve je nekako nemoguće, neprirodno. Bio si velik, značajan. Voleću te zauvek, baš ovako”- rekla je Dove Cameron uz kolaž njenih i Cameronovih fotografija.


Oglasila se i Sofia Carson uz reči: “Za našeg anđela – prošlo je 365 dana i veoma nam nedostaješ. Svakog dana nedostaješ nam sve više i više. Sama činjenica da te više nema – boli nas mnogo. Ali nekako – ti si i dalje svetlo u celom svetu. Nedostaješ mi. Mnogo. I volim te. I voleću te. Zauvek.”

 

View this post on Instagram

 

I’ll always remember you this way. @thecameronboycefoundation

A post shared by Sofia Carson (@sofiacarson) on

Pored Dove i Sofie, oglasilo se i mnoštvo fanova kao i druge slavne ličnosti, ali i organizacije sa kojima je Cameron sarađivao.

Pored svega, jedno je sigurno – a to je da ovog anđela apsolutno nikad nećemo zaboraviti! Nedostaje nam Cameron, a vama?

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram