Valentino sa zadovoljstvom najavljuje lansiranje novog parfema, Voce Viva, koji je osmislio kreativni direktor Pierpaolo Piccioli u saradnji sa brendom Valentino Beauty.

Valentino Voce Viva zamišljen je kao glas koji prenosi poruku širom sveta i poziva svakoga da dirne srca drugih, nadahnjuje ih i ostvari svoje snove. Voce Viva predstavlja vrednosti uključivosti i individualnosti ove modne kuće i slavi jedno od najintimnijih ženskih čula.

Valentino sa ponosom proglašava Lady Gagu zaštitnim licem svog novog parfema i tako poziva svakoga da izrazi svoje najveće snove i ostvari ih. Lady Gaga je jedan od najsnažnijih glasova savremene muzičke scene i jedina umetnica koja je u istoj godini osvojila nagrade Oscar, Grammy, BAFTA i Zlatni globus, koje je zaslužila svojim vrhunskim nastupom u filmu Zvezda je rođena.

Lady Gaga je glas jedne generacije i već više od decenije nadahnjuje milione ljudi širom sveta. Modnu kuću Valentino i pevačicu ne povezuju samo italijanski koreni. Kao simbol poštovanja različitosti i pronalaska svog mesta pod suncem, Lady Gaga zastupa iste vrednosti kao Valentino.

„Budi svoj, voli sebe i ne odustaj od svojih snova.” Lady Gaga

„Lady Gaga simbolizuje slobodu, samouverenost i čisto srce. Svojim učestvovanjem u ovoj kampanji podiže simboličku vrednost projekta na najviši nivo. Ona je ikona svoje generacije. Njena poruka slobode, strasti prema umetnosti, samouverenosti i ravnopravnosti je jednaka onoj koju zagovara zajednica Valentino. Ponosan sam što nam se pridružila.” – rekao je kreativni direktor  Pierpaolo Piccioli.

Reklamna kampanja za parfem Voce Viva biće predstavljena u septembru 2020. prilikom globalnog lansiranja ovog novog parfema.

Foto: FILIPPO MONTEFORTE/AFP via Getty Images