Naya Rivera uspela da spase sina, ali ne i sebe!

Telo koje je juče pronađeno u jezeru Piru pripada 33-godišnjoj glumici Nayi Riveri, za kojom se tragalo danima.

Naime policija je potvrdila da su šestog dana potrage pronašli njeno telo, koje je plutalo po jezeru Piru, koje se nalazi u Južnoj Kaliforniji.

„Čini se da je skupila dovoljno snage da vrati sina na brod, ali ne i da sebe spasi“, rekli su policajci nakon što su potvrdili da su je našli.

Naya Rivera je nestala prošle srede nakon što došla sa sinom Joseyjem kako bi uživala na jezeru. Njih dvoje su iznajmili čamac i krenuli jezerom, ali njenog sina je posada drugog broda pronašla kako spava sa prsluk za spasavanje na sebi u brodu koji je njegova majka iznajmila ranije tog dana. Njegovoj majci Nayi nije bilo traga.

Kako je četvorogodišnji dečak ispričao, on i mama su otišli da plivaju. Ona mu je pomogla da se vrati na brod, a kad se okrenuo, video ju je kako nestaje u vodi, rekao je šerif okruga Ventura Bill Ayub.

Ranije tokom ponedeljka objavljeno je da je u jezeru pronađeno telo, ali nije odmah potvrđeno da je glumičino, već se sačekalo da se provere neki detalji.

Svakako se će obaviti obdukcija i službeno prepoznavanje, ali zbog činjenice jako dugo niko nije nestao u jezeru, policija je prilično sigurni da telo pripada Nayi Riveri.

Šerif Ayub je istakao da nema nikakvih dokaza koji bi dali naslutiti da je reč o ubistvu. Osim toga, Nayin prsluk za spasavanje ostao je na brodu, a telo pronađeno u jezeru nije imalo prsluk za spasavanje.

Dodao je da je plivanje dopušteno u jezeru, ali najčešće se jezero koristi za vožnju brodovima i čamcima. Posle ove tragedije, pokrenuta je peticija da se u jezeru potpuno zabrani plivanje.

Na društvenim mrežama fanovi su počeli da se opraštaju od Naye ?

 

View this post on Instagram

 

Naya you left so young and is beautiful woman #Glee #NayaRivera #RIPNayaRivera ❤️

A post shared by ❤️ Naya Rivera Forever ❤️ (@rip_naya_rivera_) on