Obdukcija potvrdila da je uzrok smrti Naye Rivere slučajno utapanje
Uzrok smrti američke glumice Naye Rivere je slučajno utapanje, potvrđeno je na obdukciji. Obdukcija, obavljena dan nakon što je telo pronađeno u jezeru Piru u Kaliforniji, nije pokazala tragove traumatičnih povreda ili bolesti koje su mogle da doprinesu utapanju, kao ni prisustvo alkohola ili droge u krvi, rekao je medicinski ispitivač okruga Ventura u saopštenju. Identitet glumice je potvrđen na osnovu stomatološkog kartona.

Naya Rivera, 33-godišnja zvezda televizijske serije „Glee“, nestala je tokom vožnje iznajmljenim čamcem sa četvorogodišnjim sinom.Njeno beživotno telo pronađeno je u jezeru Piru nakon petodnevne potrage.

Dečak Josey je prošle srede pronađen kako spava u čamcu i od tada se Naya Rivera vodila kao nestala, a mnogi su odmah posunjali da se desilo ono njagore, da se glumica udavila.

Riverin sin, Josey Hollis Dorsey je u trenutku kada je pronađen imao na sebi pojas za spasavanje. Još jedan pojas nađen je u čamcu, kao i stvari i dokumenta glumice.

 

View this post on Instagram

 

Always bringing the ?

A post shared by Naya Rivera (@nayarivera) on

Porodica Naye Rivere je u saopštenju navela da je „zahvalna na ljubavi i molitvama za Nayu, Joseyja i čitavu porodicu prošle nedelje. Dok tugujemo zbog gubitka naše prelepe legende, blagosloveni smo što možemo da odamo počast njenoj večnoj zaostavštini i magnetnom duhu“.

U saopštenju su naveli da je Naya Rivera bila „neverovatan talenat, ali bila je još veća osoba, majka, ćerka i sestra“.

Oni su se zahvalili i vlastima na posvećenosti u potrazi za Nayom Riverom.

Foto: Instagram