Dobre knjige po vreloj letnjoj ceni!

Vulkan izdavaštvo ne prestaje da misli na svoje verne čitaoce. Knjige za leto po vreloj letnjoj ceni samo na sajtu www.vulkani.rs!

Od 16. do 24. jula očekuje vas neverovatna ponuda: po ceni od 888 dinara možete nabaviti pet knjiga Vulkan izdavaštva!

Spisak knjiga na akciji, kao i sve neophodne informacije, možete videti putem linka https://www.vulkani.rs/akcija.aspx. Sigurni smo da ćete odabrati one koje ste oduvek želeli na svojoj polici, a mi vam preporučujemo nekoliko naslova.

Ako uživate u ljubavnim romanima, prava knjiga za vas je Artemidin cvet. Ovo je priča sazdana od emocija, strasti i žrtve koja povezuje cvetne vrtove Francuske i divlje obale Tasmanije i sudbine koje razdvajaju vekovi. Mlada kuvarica u zamku Bošo 1487. godine i tasmanijski naučnik u 2014. godini iskusiće nesvakidašnju ljubav.

Uzbudljiv i napet triler Udovice otkriće vam tajne života supruge čoveka s druge strane zakona. Doli nikada nije imala problem s tim što je udata za poznatog kriminalca Harija Rolinsa. S godinama se navikla na poslove svog muža, jer je zauzvrat dobijala sve ono što je oduvek želela. Međutim, poslednji Harijev ‘poduhvat’ završio se tragično, a Doli je ostala sama, prepuštena neizvesnoj budućnosti. U svetu koji ne pravi kompromise i nagrađuje samo hrabre, udovice su spremne na sve i ne pada im na pamet da se povuku. Čak i kada stvari ne idu onako kako su zamislile.

Leto je pravo vreme da radimo na sebi i pozabavimo se svim onim za šta nismo imali vremena. Zašto sanjamo je knjiga o nauci i prošlosti. Ranije kulture su zaboravljale snove, ali mi ih konačno ponovo otkrivamo. Dok budete saznavali koliko je vaš unutrašnji život živopisan dok spavate, verovatno ćete poželeti da češće pamtite snove. Pitanja su stara stolećima, ali nova istraživanja u nauci i psihologiji – u sprezi sa prastarim i mističnim verovanjima – bacaju novo svetlo na značenje i svrhu snova.

Pravi fanovi epske fantastike biće oduševljeni romanom Peto godišnje doba. Zima, proleće, leto, jesen; smrt je peta i gospodarica svega. Esun je žena koja živi običnim životom u malom gradu. Jednog dana dolazi kući i saznaje da je njen suprug počinio strašan zločin i oteo njihovu ćerku. U međuvremenu, moćno carstvo Sanze propada jer je najstariji i najveličanstveniji grad na svetu uništen u činu osvetničkog ludila. U srcu kontinenta poznatijeg kao Mir pojavio se blistavocrveni zasek koji izbacuje dovoljno pepela da zakloni sunce u narednim godinama. Ili vekovima. Ali Esun nije važno što se svet oko nje raspada. Ako treba, ona će ga sama uništiti da bi pronašla ćerku.

* Ukoliko naručite samo jednu knjigu sa spiska, platićete je po redovnoj ceni. Tokom trajanja akcije, od 16. do 24. jula, potrebno je da odaberete pet naslova sa spiska kako biste ostvarili pravo na kupovinu po ceni od 888 dinara. Tokom trajanja akcije KNJIGE ZA LETO ne važe dodatni popusti. Dakle, krajnja cena je 888 dinara za pet knjiga sa liste. Za narudžbine vrednosti preko 2.000 dinara kupci su oslobođeni plaćanja poštarine.

Posetite naš sajt www.vulkani.rs!