Baka Prase, dečko za kojeg ste svi sigurno nekada čuli, kako on voli da kaže, otac Jutjuba, odnosno Bogdan Ilić, skoro je optužen za pedofiliju, a on kaže kako su to samo laži i neistine. Ipak, tome, odnosno tim pričama nikad kraja, pa su mu sponzori raskinuli ugovore i saradnje, a Jutjub mu ukinuo primanja. Ovaj momak odlučio je da prekine sa snimanjem za ovu platformu, kako on kaže, barem na neko vreme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase) on


Video koji je objavio na Jutjubu traje 13 minuta, i u njemu kaže kako je “njegova zamisao bila da zabavlja ljude i da je odličan u tome”. Nakon toga, “pohvalio” se donacijama koje je uz pomoć fandoma uspeo da donira u humanitarne svrhe, i to je veoma lep gest od njega!

Nakon toga, rekao je: “Sve ovo se u poslednje vreme svelo na svađu i raspravu sa ljudima koje ne znam kako izgledaju, ali me ne vole iz nekog razloga. Svašta su pisali za mene i za svašta su me optuživali, ali ja znam da ja nisam pedofil, da nikoga nisam silovao, da nikoga nisam primorao ni na šta, da ja nikoga nisam iskoristio.”-započinje Bogdan.

”Sada se obraćam vama, mojoj Instituciji koja stoji uz mene, hvala vam od srca, iako ne pričam to često… Neverovatno mnogo mi znači sve što činite za mene iz dana u dan i znam da ćete razumeti ovu moju odluku, da razmislim šta mi je dalje činiti, da li je moja budućnost Youtube, ili ipak nije. Ovo me je toliko bacilo u razmišljanje tako da moram da se presabarem, moraću baš dobro da razmislim šta ću dalje.”-završava popularni Jutjuber.
Za kraj dodajemo da, ako vam je promaklo, pogledate detalj koji je napisan u deskripciji videa: “200 hiljada lajkova, i možda se vratim”. Zbog ovoga mnogi kažu kako on samo želi preglede i lajkove, a neki pak pate što odlazi. Kakvo je vaše mišljenje?

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Screenshot Youtube