Selena Gomez je jedna od popularnijih devojaka današnjice, te svi znamo za njeno ime, kao vrlo značajno i poznato u svetu. Ona je 22. jula proslavila svoj 28. rođendan, a proslavila ga je veoma slatko i lepo uz svoje dve najbolje drugarice – Raquelle Stevens i Courtney Lopez. Pogledajte kako je izgledala njena rođendanska žurka!

 

Sel je podelila fotku na kojoj vidimo tri polaroid fotkice, na kojima se nalaze ogromni roze baloni na kojima piše “Happy birthday Sel”, ona ispred njih, i Selena koja duva svećice na torti.

Objavu je prokomentarisala rečima: “Ostavila sam telefon kod kuće juče kako bih mogla da živim i uživam u svakom trenutku, ali sam pročitala sve vaše postove danas. Samo želim da kažem – hvala na svakoj prelepoj poruci, osećam se voljeno od strane vas! Volim vas ljudi puno!”

 

View this post on Instagram

 

was too busy celebrating yesterday that I forgot to post. I’ll leave all the mushy stuff in the card but love you forever @selenagomez ?

A post shared by CJB (@courtneylopez) on

 

View this post on Instagram

 

Birthday magic ✨?

A post shared by Raquelle Stevens (@raquellestevens) on

“Rođendanska magija” – rekla je jedna od Seleninih drugarica. Možemo videti da je ovo bila dobra žurka, koju će Sel sigurno pamtiti. Da li se i vama dopada?

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram