Priuštite svojoj koži negu preparatima iz Eucerin® Anti-pigment linije koja donosi potpuno novo rešenje za borbu protiv hiperpigmentacija i postizanje ujednačenog tena. Eucerin® će vas nagraditi neseserom sa odabranim Eucerin® iznenađenjima!

Lepotu vašeg lica konstantno ili povremeno kvare tamne fleke, takozvane hiperpigmentacije? Već ste probali mnogo toga da biste povratili ujednačenost tena, ali rezultati su izostali?

Niste usamljeni.Većina žena se u nekom periodu tokom života suočava sa ovim problemom, koji nije samo estetske prirode, već znatno utiče i na samopouzdanje.

Ali, nije vreme za odustajanje.

Eucerin® Anti-pigment linija  obuhvata preparate za kompletnu  negu kože sklone pojavi hiperpigmentacija. Visoku efikasnost preparata iz ove linije u borbi protiv fleka obezbeđuje Thiаmidol, Eucerin® patentirani sastojak koji deluje u korenu pojave problema.

Tokom desetogodišnjeg istraživanja, Eucerin® istraživački centar testirao je skoro 50 000 supstanci. Rezultati su pokazali da Thiamidol daje nаjbolje i nаjznаčаjnije efekte u smаnjenju hiperpigmentacija i sprečаvаnju njihovog ponovnog pojаvljivаnja, jer deluje na uzrok, a ne na posledicu!

Thiamidol, osnovni sastojak Eucerin® Anti- pigment linije, smanjuje poroizvodnju melanina tačno na mestima gde se hiperpigmentacije pojavljuju, ujednačavajući ten i sprečavajući njihovo ponovno pojavljivanje.

Pouzdana nega protiv hiperpigmentacija uz poklone

Koncept kompletne nege – sada možete imati sve

Koncept kompletne nege koji pruža Eucerin® Anti-pigment linija podrazumeva dnevnu i noćnu kremu, serum i korektor za ciljano nanošenje.

Dnevna krema sadrži SPF 30 i obezbeđuje koži visoku zaštitu od UV zračenja tokom cele godine, sprečavajući ponovno pojavljivanje hiperpigmentacija.

Noćna krema obogaćana je dekspantenolom, koji tokom noći koži pruža neopodnu regeneraciju.

Korektor za ciljano nanošenje omogućava negu i borbu protiv fleka tačno na onim delovima kože koji su zahvaćeni hiperpigmentacijom.

Zvezda Eucerin® Anti-pigment linije je Eucerin® Anti-pigment Dvofazni Serum – prvi preparat koji istovremeno obezbeđuje visoku efikasnost u ublažavanju hiperpigmentacija i antiage efekat. Njegova inovativnost počiva na udruženom dejstvu dve formulacije koje se ciljano bore protiv neujednačenosti tena i starenja kože, a koje se kombinuju jednim klikom. Formulacija u komori nežno roze tona zasnovana je Thiamidolu, dok druga komora sadrži providni, lagani serum koji u osnovi svoje formulacije ima hijaluronsku kiselinu dugog i kratkog lanca koja umanjuje bore na površini i duboko u koži.

Redovna upotreba preparata iz Eucerin® Anti-pigment linije, klinički i dermаtološki dokаzаno, umanjuje hiperpigmentacije, sprečava njihovo ponovno pojavljivanje i čini ten ujednačenim i blistavim.

PREPORUČENA Eucerin® Anti-pigment RUTINA NEGE:

  • Ujutru: Očistite lice i nanesite Eucerin® Anti-pigment dnevnu kremu

  • Uveče: Skinite šminku i očistite lice, a nakon toga nanesite Eucerin® Anti-pigment Dvofazni Serum i Eucerin® Anti-pigment noćnu kremu

  • Eucerin® Anti-pigment korektor nanesite ciljano samo na delove kože obuhvaćene hiperpigmentacijama

INFO plus: Dobra podnošljivost preparata iz Eucerin® Anti-pigment linije dokazana je na svim tipovima kože.