Joey King je iskreno ispričala za američki Cosmopolitan kako je bilo na  snimanju nastavka filma The Kissing Booth sa bivšim dečkom i glavnim glumcem Jacobom Elordijem.

21-godišnja glumica, zvezda Netflixa  je u novom intervjuu za Cosmopolitan bila iskrena, dok je pričala o nedavnom ponovnom spajanju para tokom snimanja nastavka filma The Kissing Booth.

Kao što fanovi dobro znaju, King i Elordi upoznali su se 2017. godine radeći na prvom filmu The Kissing Booth, koji prati romantični priči njihovih likova Elle Evans i Noaha Flynna. Njih dvoje su brzo započeli vezu i izvan ekrana. Ali, krajem 2018. fanovi su se počeli pitati jesu li se zvezde razišle. Potom je 2019. objavljeno da se snima nastavak The Kissing Booth, a King i Elordi se ponovno su se našli zajedno na setu.

„Niko ne misli sebi. Bilo je lako, jer nije bilo ničega“, odgovorila je Joey King na pitanje o snimanju sa bivšim dečkom.

„Sigurna sam da će ljudi analizirati svaki pokret i svaki detalj. I znate šta? Neka. Ali na kraju dana,  ja sam bila oduševljena što sam ponovo Elle Evans.“

Zvezda nominovana za nagradu Emmy potom je objasnila odgovor koji je dala, primetivši da ima „toliko toga“ što bi htela da kaže.

„Koji je najviše, hm, ispravan način da se to postigne?“ izjavila je Joey King. „Elle Evans treba svog Noaha Flynna. I što god to značilo za moj lični život, učiniću sve kako bih osigurala da je priča o mom liku do koga mi je toliko stalo bude dovršena.“

Međutim, izgleda da su se obe zvezde nastavile svoje živote. Početkom ove godine pojavile su se glasine da je King u romantičnoj vezi sa Stevenom Pietom, koji je izvršni producent njene serije The Act. Također ga je nazvala svojim „slatkim dečkom“ u intervjuj za InStyle. Što se tiče Elordija, on je pokrenuo nagađanja da je u vezi sa Zendayom.

Ali zna se da su oboju trenutno zauzeti poslom. Na primer, King navodno radi na novom projektu s Margot Robbie i Kaitlyn Dever. Elordi treba da se pojavi u filmu 2 Hearts.

Ali na sreću fanova Joey  King i Jacob Elordi ćemo videti ponovo zajedno na ekranu. Samo par dana nakon premijere filma The Kissing Booth 2 na Netflixu, glumici su najavili da su snimili i treći nastavak.  Tako je The Kissing Booth 3 bi trebalo da ima premijeru 2021.