Sveže iz Universal Music Serbia - Lola Young

Više od svežine novoj Digster sveže plejlisti donosi mlada Lola Young, talentovana muzičarka koja ima sve predispozicije da uskoro bude jedna od najvećih UK zvezda i zato dobro zapamtite njeno ime. Njen poslednji singl „Woman“ značajan je na toliko načina.

SLUŠAJ DIGSTER SVEŽE

On ujedno prati uspeh prethodnih izdanja – mini-albuma „Intro“ iz 2019. godine i intrigantnog EP-a „Reanissance“, predstavljenog ranije ove godine, sačinjenog od tri numere.

Lolu su do sada podržali mediji kao što su Clash, Vogue, The Independent, HUNGER, a Billboard ju je opisao kao „Lolu Young plišanog glasa“.

 Svake nedelje uživaj u novim izdanjima na Digster SVEŽE plejlisti. Donosimo ti goruće teme, nove aktuelne artiste, dobar zvuk i izvanredna debi izdanja.

Njena numera „Woman“, kao što bismo inicijalno i pomislili, omaž je svakoj ženi na svetu i želji za njenom slobodom. Osim u pesmi, to je jasno oslikano i u hrabrom spotu.

„Woman“ je pesma o osnaživanju žena. To je prikaz mojih osećanja prema patrijarhatu, ali i introspektivna celina koja gleda na rodne uloge i kako ih je moguće razbiti. Ova numera mi mnogo znači jer je nešto o čemu ranije nisam pisala i nosi iskrenu ranjivost zbog koje se nadam da će ljudi osećati razumevanje prema nama ženama“, objašnjava mlada i talentovana muzičarka Lola Young.

 

Slušaj „Woman“ na striming servisima i dodaj na svoje plejliste

Sa željom da slušaocima otkriju nov zvuk i uzbudljive artiste, Universal Music Serbia i Digster stižu sa novom rubrikom na svom Instagramu – SVEŽE. Upravo takav zvuk naći će se na istoimenoj plejlisti, koja će nedeljno biti ažurirana trakom novog izvođača koji će biti predstavljen i na @universalmusicserbia na Instagramu!

 Foto: Joe Perri