Katy Perry jedva čeka da upozna svoju devojčicu, a kolika je njena radost pokazala nam je objavivši snimak u kome nam pokazuje sobu za njenu ćerku čiji dolazak na svet se očekuje uskoro.

„Zdravo svima, pokazaću vam sobu svoje bebe“, rekla je Katy Perry uz osmeh na početku videa. Zatim je, odmaknuvši se od vrata, pokazala i kompletiće odeće koje je kupila svojoj devojčici.

U sobi se nalazi i dečiji krevetac, stolica za ljuljanje i prostor za presvlačenje. Ali soba još uvek nije gotova pa Orlando i Katy uživaju u svakodnevnom dekorisanju.

U toku pandemije korona virusa Katy se izolovala, a puno su joj pomogli članovi njene porodice kao i Bloomov devetogodišnji sin Flynn kojeg je dobio u prvom braku s manekenkom Mirandom Kerr.

Dok Katy Perry i Orlando Bloom uživaju u poslednjim danima njene trudnoće, pevačica je rekla da ponekad oseća neprijatnost i strah kada pomisli na porođaj, ali da zna da će bol proći.

Buduća mama također je otkrila kako se njen pristup majčinstvu godinama menjao.

„Pre pet godina nisam želela decu. Mislila sam da neću biti sposobna da ih dovoljno dobro vaspitam. Zatim sam shvatila da ja to ipak mogu“, kazala je Katy.

Dodala je i kako je polako počela pakovati svoju bolničku torbu. Naglasila je i da svoje dete želi da odgaja drugačije nego što su nju odgojali i da želi da njeno dete ima izbor i slobodu misli.