Taylor Swift donirala 30 hiljada dolara za školarinu jedne devojke!

Taylor Swift je uvek bila poznata kao prava dobrica i veoma humanitarna osoba, što je retkost kod današnje omladine i ljudi. Ona se uvek trudi da pomaže koliko god može i daje maksimum od sebe za sve ljude kojima je pomoć potrebna. I ovog puta pokazala je koliko je humana doniravši jednoj devojci 30 hiljada dolara za školarinu!

Radi se o devojci koja se zove Vitoria Mario i ona je odlučila da se oglasi na internetu, odnosno na web stranicama, ne bi li dobila neku novčanu pomoć za upis na fakultet:.

“Ja sam mlada crnkinja, imam 18 godina. Dobila sam ponudu da studiram matematiku na jednom od prestižnih univerziteta, ali ja ne znam da li bih mogla da ostvarim to zbog finansijskog stanja u kome se nalazim.”-započinje Vitoria.

”Inače sam iz Portugala, ali u Velikoj Britaniji živim već četiri godine sa svojom porodicom, koja ne zarađuje dovoljno da mi priušti odlazak na fakultet, a to bi bilo ostvarenje mog sna. Takođe, moj otac je, nažalost, preminuo, pa je moja majka sada u Portugalu.”-  završava mlada devojka.

Taylor Swift je, izgleda, videla njenu poruku i priču, pa je odlučila da donira 30 hiljada dolara za Vitoriu i njene studije: “Vitoria, videla sam tvoju priču online i oduševljava me to što se trudiš da ostvariš svoje snove, a ja ću ti pomoći u tome. Prava si inspiracija! Takođe, želim da ti poklonim i ostatak sume za tvoje školovanje. S ljubavlju, Taylor.”

Kada je ovo video Taylorin fandom, odmah su odlučili da i oni doniraju neke sume novca i tako su obezbedili školarinu za fakultet mlade Vitorie, te još jednom pokazali koliko su velik i jak fandom. Bravo Taylor!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram