Naježim se kada pomislim da nam se bliži novi početak školske godine… U glavi mi naleću svakojaka pitanja: Da li imam vremena da iživim život pre početka? Da li imam dovoljno vremena da odmorim glavu od svega? Pogotovo sada kada nam je karantin i cela ova situacija oduzela dosta vremena i veliki deo našeg divnog letnjeg raspusta.

Odvojila sam par zanimljivih serija koje možete pogledati u jednom dahu, a koje će vam sigurno poraviti ostatak letnjeg raspusta. 

1. A to Z

Mogu reći da mi je serija „A to Z“ ostala najduže i najviše u pamćenju, prvenstveno to što svaka devojka može da se da se pronađe u njoj. Zanimljiva, ljubavna priča dva mlada i luckasta života. Serija je jako kratka i to joj je jedina zamerka koju mogu da dodam. Na vama je da odvojite najviše 48 sati svog vremena i da odgledate ovu mini seriju.

2. Lost

Serije koje će popraviti ostatak letnjeg raspusta by Teodora Nurčeski

Gledanje serije „Lost“ bih vam preporučila jedino ako imate dovoljno vremena i ako trenutno ništa u životu ne radite, jer ima mnogo epizoda i šest sezona. Povrh svega toga, jako je zanimljiva i ima baš dobru priču. Posle pada aviona, izgubljeni na ostrvu, susreću se sa svakakvim insteresantnim i komplikovanim situacijama. 

3. The Carrie diaries

Serije koje će popraviti ostatak letnjeg raspusta by Teodora Nurčeski

Serija koja govori o Carrie Bradshaw iz mlađih dana, nastavak poznate serije „Seks i grad“. Posle ove serije, moja želja za novinarstvom i pisanjem izrazila se još više. San svake mlade novinarke, biti urednica najpoznatijeg časopisa još u vremenu dok smo tinejdžerke. Osim njene komplikovane situacije u vezi sa poslom, Carrie ima još zanimljiviju ljubavnu. Još jedna mini serija koja će vam oduzeti dah. 

4. Insajder

Pored svih ovih američkih, moram da dodam i jednu tursku seriju. Znam, znam, možda je većini muka od turskih serija, baš zato što su preplavile naše TV kanale, ali ova serija mi je baš prirasla srcu zato što dosta podseća na neki američki triler. Očekujte dosta zanimljivih ljubavnih trenutaka, komplikovanih situacija između porodica i pripremite maramice kada sednete da je gledate, očekujte mnogo suza. 

Kako se osećate kada pomislite da je još malo kraj letnjeg raspusta? Da li vam je nedelju dana dovoljno da odgledate jednu celu seriju? Pišite nam vaše utiske o njima, a možete i da nam predložite neke druge serije.

Foto: Trae Patton/NBC | 2014 NBCUniversal Media, LLC, CW,  www.freepik.com

Autor: Teodora Nurčeski