Film “Break the Silence“ stiže u septembru u Cineplexx!

K-pop senzacija ne prestaje da iznenađuje svet svojim poduhvatm. Nedavno su predstavili svoj prvi singl na engleskom, koji samo obara rekorde, a početkom avgusta momci su najavili svoji novi koncertni film „Break the Silence“ koji pokriva njihovu „Love Yourself: Speak Yourself“ svetsku turneju, koja je održana tokom 2019. godine.

Premijera filma „Break the Silence“ zakazane je širom sveta za 10. septembar, a karte su krenule u prodaju 13. avgusta, preneo je britanski portal Rolling Stone. Međutim, isto tako je napomenuto da su moguća pomeranja prikazivanja filma u pojedini zeljama zbog korona virusa.

Ali na sreću svih sprskih fanova, krizni štab je doneo odluku da bioskopi mogu da počnu sa radom, te su tako svi najavili da već 1.septembra otvaraju svoja vrata,  pa je sasvim izvesno da će army u Srbiji imati priliku da film pogledaju jako brzo.

A da je tako potvrđuje i sajt kreiran da promoviše ostvarenje Break the Silence na kome je među zemljama u kojima će film biti prikazan i Srbija.  Tu su i zemlje regiona, ali sudeći po brojkama o zaraženima koje ovih dana slušamo, nismo sigurni kada će tamo bioskopi otvoriti svoja vrata, ali trudićemo se da vas o svemu na vreme obavestimo.

Ono što za sad znamo jeste da su na spisku zemalja koje su označene kao partneri BTS za prikazivanje filma bukvalno sve zemlje našeg regiona! U Srbiji je partner filma, kao i za prethodna tri BTS ostvarenja Cineplexx, koji je na svojoj Instagram stranici potvrdio da će se “Break the Silence” prikazivati u septembru i kod nas! Proveravali smo na sajtu bioskopa Cineplexx, nikakvih dodatnih informacija za sad nema, karte još uvek nisu puštene u prodaju, ali verujemo da ćemo uskoro dobiti zvanično saopštenje.

 

View this post on Instagram

 

Film Break the Silence stiže u #Cineplexx bioskope u septembru. ?

A post shared by CineplexxRs (@cineplexxrs) on

Kako i sami znate bioskopi nisu radili od marta i verujemo da ste svesni da se nalaze u ne baš sjajnoj situaciji, te ne smemo da obećao da ćemo kao prilikom prethodnih projekcija BTS filmova deliti karte, ali daćemo sve od sebe da nekoga obradujemo posterom.

Foto: Promo