Sveže iz Universal Music Serbia - Evie IrieDa ljubav nije alatka za kojom treba da posežemo u teškim trenucima otkrila je mlada muzičarka i autorka iz Sidneja, Evie Irie. Ipak, nešto ranije, pre te spoznaje, ona o svojim emocijama govori u singlu „Little More Love“.

SLUŠAJ DIGSTER SVEŽE

Mladu Evie Irie već je prethodni singl smestio na radare uglednih muzičkih medija i kolega, a „Little More Love“ osigurao je to mesto. Ujedno, izdanje koje danas dopunjuje SVEŽE plejlistu, pravi je uvod za njeno EP izdanje „The Optimist“, koje nas očekuje 18. septembra.

„Napisala sam ovu pesmu u trenutku kada sam zaista osećala da je svetu potrebno malo više ljubavi. Ipak, godinu dana kasnije, shvatam da ljubav nije nešto čemu treba da težimo samo u posebnim ili teškim trenucima. Ona treba da bude konstanta u našem životu“, otkriva Evie Irie.

Svake nedelje uživaj u novim izdanjima na Digster SVEŽE plejlisti. Donosimo ti goruće teme, nove aktuelne artiste, dobar zvuk i izvanredna debi izdanja.

Na EP-u naći će se i prethodni singl koji je privukao veliku pažnju – „Worst Enemy“. Na ovoj numeri radili su Greg Kurstin [Sia, Pink] i Mozella [Miley Cyrus, Jonas Brothers], a on je zatim pobrao pohvale medija kao što su Billboard, NME, Clash…

Slušaj „Little More Love“ na striming servisima i dodaj na svoje plejliste

Sa željom da slušaocima otkriju nov zvuk i uzbudljive artiste, Universal Music Serbia i Digster stižu sa novom rubrikom na svom Instagramu – SVEŽE. Upravo takav zvuk naći će se na istoimenoj plejlisti, koja će nedeljno biti ažurirana trakom novog izvođača koji će biti predstavljen i na @universalmusicserbia na Instagramu!

Foto: Universal Music Serbia