Tragične stvari ne zaobilaze mlade ljude, što je velika žalost za sve nas. Danas je stigla tužna vest, a to je da je slavni make up jutjuber Ethan Peters, poznatiji kao Ethan Is Supreme sa samo 17 godina preminuo.

Čim je vest stigla, oglasile su se brojne zvezde, kao i njegovi prijatelji, a jedna od njegovih najboljih drugarica, Ava Louise, oglasila se rekavši šta se desilo ovom mladiću.

 

“Moj najbolji prijatelj, moj brat blizanac…jedina osoba koja je bila tu za mene kada niko nije. Volim te, Ethan, nemam reči kojima bih opisala bol koju osećam. Volela bih da sam znala u kako lošem stanju si bio. Znam šta bi ti voleo da kažem svetu sada, ali sam previše slomljena za tako nešto. Počivaj u miru”-govori Ava.

Pored ovoga, navodi se kako je jutjuber zapravo narkoman: “Zavisnost je bolest. Prethodnih nedelja morala sam da pričam sa Ethanom o tome šta radi. Svi koji su mu bili bliski bili su uplašeni, svi su ga voleli, bio je toliko poštovan u make up industriji! Pre godinu dana je počeo da se drogira zbog pritiska slave. Postao je problematičan. Bio je dobra osoba, nije zaslužio da umre.”

 

O talentu koji je imao ni ne treba govoriti, jer se vidi koliko je pažnje posvećivao svakom detalju. Ipak, nije zaslužio da izgubi život sa samo 17 godina, međutim, on je zaradio dosta novca, a očigledno da njegova porodica i prijatelji nisu razmišljali o tome na koji način ih troši. Definitivno da su roditelji trebali obratiti malo više pažnje, jer je on bio maloletnik koji je koristio narkotike što je ogroman greh! Počivaj u miru mladiću!

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram