Zanimljive aplikacije za Instagram profile

Dosadili su vam basic profili na Insagramu? Želite neku promenu za svoj Instagram profil, želite da zadivite prijatelje svojim cool feedom ili storyjem? Izdvojila sam neke zanimljive aplikacije, pa bacite pogled i ulepšajte vaš profil već danas!

Za uređivanje feeda moja su preporuka sledeće aplikacije:

1. Squaready

Jedna jako korisna aplikacija za sve „zaluđenike“ za lepim feedom. Ukoliko želite da svojim fotografijama dodate bele okvire ili jednostavno da uokvirite celu fotografiju, Squaready je aplikacija za vas.

2. Canva

U poslednjih par godina, ova aplikacija se izdigla na visok nivo. Odlična za sređivanje fotki i storija, ali i mnogo čega drugog. Obavezno je čekirajte!

3. Lightroom

Aplikacija slična fotošopu, zapravo deo je Adobe Photoshop porodice. Dobra je za sređivanje tamnih ili svetlih fotografija i za jasnu vidljivost slike. Malo su nam uskraćene mogućnosti daljih urađivanja, jer se aplikacija, kao i sve ostale, plaćaju.

4. PicsArt

Zanimljiva aplikacija koja pruža svakakva uređivanja, od kolaža, preko sređivanja boja i grešaka, pa sve do pravljenja okvira i storija. Koristim je za sve što mi je potrebno, isprobajte pa javite utiske!

A sada prelazimo na moje omiljene aplikacije za pravljenje Storyja:

1. Highlight Cover for Instagram story

Koristim je povremeno zbog uređivanja istaknutih objava, jako lepa i ženska aplikacija, pruža širok spektar sličica i uređivanja. Može se koristiti i kao običan story, mada je više stvorena za istaknute objave.

2. StoryArt

Jako zanimljiva aplikacija, pruža velike mogućnosti ukrašavanja i uređivanja Instagram priča. Autentično i drugačije. Imate free deo, a za nekih 1.500 dinara imate pristup neverovatnom broju okvira za priče.

3. Storybeat

Neka vrsta Spotifya, samo što se slika ili video ubacuje po vašem izboru i pesma koju izaberete se jasno čuje na Inatagram priči, za razliku od Spotifya gde se muzika ne čuje dok se ne uđe u aplikaciju.

4. Threads

Po mom mišljenju jako zanimljiva stvar koja se retko viđa na našim profilima. Vezana je za close friends priče, gde vam u donjem desnom uglu na vašoj priči izlazi mala sličica koju vi postavite i koju vide samo vaši bliski prijatelji.

Izdvojila sam neke od zanimljivih aplikacija, naravno postoji mali milion još boljih. Koje aplikacije vi koristite i da li ste zadovoljni njima? Pišite nam, zanima nas, a sigurni smo da zanima i ostale čitaoce!

Autor: Teodora Nurčeski

Foto: halayalex – www.freepik.com