Kangol x H&M feat. Mabel: nova kolekcija za  "self-made"generaciju

H&M sa ponosom najavljuje novu kolekciju sa poznatim brendom Kangol, čije je zaštitno lice Mabel – dobitnica BRIT nagrade za najbolju britansku žensku solo umetnicu i međunarodnu muzičku zvezdu.

Kolekcija je inspirisana njenim stilom, a sadrži i klasične i nove Kangol komade, uključujući dva koja je Mabel sama dizajnirala. Kangol x H&M kolekcija može se videti u muzičkom spotu na pevačicinoj Instagram stranici, dok će svim korisnicima ove mreže biti dostupni i specijalni Kangol x H&M filteri. Kangol x H&M feat. Mabel kolekcija biće u prodaji od 17. septembra u H&M prodavnicama.

„Mi iz Kangola smo uzbuđeni saradnjom sa H&M-om i Mabel. Kolekcija savršeno prikazuje suštinu Kangola danas i puna je novina kada je streetwear stil u pitanju“, izjavili su iz sedišta ovog brenda.

„Jako sam uzbuđena zbog saradnje sa Kangolom i H&M-om. Streetwear mi je u krvi i neverovatno je sarađivati sa dva tako velika brenda i deliti svoju kreativnost i stil sa novom generacijom „, rekla je Mabel.

„Kangol x H&M feat. Mabel je saradnja iz snova za sve nas u H&M-u, koja objedinjuje kultni brend streetwear odeće sa jednom od najautentičnijih i najiskrenijih mladih muzičkih umetnica u svetu. Radi se o modnom stavu iz 90-ih godina, stilu koji je Mejbel prilagodila sebi – od čuvenog bucket šešira do tanke midi haljine i puffer jakne“, kaže Emili Bjorkehajm, glavna dizajnerka za Divided koncept.

Kolekcija predstavlja savršenu Kangol garderobu za sve pripadnike „self-made“ generacije, kao što je Mabel: sveža, autentična, zabavna. Sadrži sve što je potrebno za jesen, od puffer jakni sa kapuljačom do kardigana i džempera sa čuvenim Kangol logom. Tu su i ključni komadi, kao što su crop džemperi sa rol kragnom i haljina s dugim rukavima. Mabel je sama kreirala slip haljinu i helanke kompletno pokrivene Kangolovim logom.