Nova zvezda urbane scene: Vuku predstavlja album #novaModa

Vuku, nova zvezda regionalne trep scene, objavio je album #novaMODA u izdanju najuticajnije izdavačke kuće na Balkanu – Bassivity Digital. Osim što se odmah izdvojio svojim autentičnim vizuelnim identitom, Vuku je brzo osvojio publiku jedinstvenim rimama i muzikom, što ga je dovelo i do objave ovog albuma.

Rad na sebi i unutrašnja borba su pokrenule ovaj album. Sve je napravljeno sa ciljem da inspiriše, motiviše i da ima terapeutsko dejstvo – kaže mladi umetnik.

Vuku za sebe kaže da nije ni reper, ni pevač, ne voli definicije ni ograničenja.
Za njega je umetnost “jezik duše, a duša nema granice”.

Vukuova “novaMODA” je stil života u kome se prave, a ne prate trendovi. U kome se voli i podržava, a ne mrzi i osuđuje, u kome se preuzima odgovornost za svoje misli, osećanja i dela. “novaMODA je aktivno stvaranje sebe” – objašnjava Vuku.

Pre nego što je objavio ovaj album, publika ga je upoznala kroz singlove “LepiBoyFlow”, “Vredne Zore”, “Ne idemo nigde” i “Zeza”.

BIOGRAFIJA:

Boris Vukušić Vuku rođen je 13. septembra 1988. godine u Beogradu. Od malih nogu je putovao po svetu i upoznao razne kulture. Živeo je u Moskvi(Rusija) i u Santo Domingu (Dominikanska Republika). To je odigralo važnu ulogu u njegovom umetničkom razvoju jer danas peva i piše pesme na četiri različita jezika (engleski, španski, ruski i srpski)- Godinama se bavio manekenstvom, glumio, statirao i koproducirao na raznim snimanjima, a i radio je kao stilista i kostimograf. Svo to iskustvo je doprinelo razvoju njegovog prepoznatljivog i jedinstvenog stila. Pre nego što je i sam stao pred kamere kao izvođač, kao producent i stilista radio je za naše muzičke zvezde: Rastu, Relju, Elenu Kitić, Cviju…