Ariana Grande sprema novu muziku, objavila delić nove pesme!

Ariana Grande već duže vreme nije objavila svoju novu muziku, pa samim tim nema ni vesti o novom AG6 albumu, a svi znamo da je još u februaru rekla kako će uskoro izbaciti novu pesmu. Iako je prošlo čak više od 6 meseci od kad je to rekla, izgleda da je sada došlo vreme za nova izdanja ove zvezde!

 

Ari je na svom Instagram i Twitter nalogu objavila video od par sekundi, gde čujemo samo melodiju pesme uz malo njenog glasa, a kao opis je stavila „brb“, što može da znači „be right back“, u prevodu „odmah se vraćam“ i mnogi kažu da je to naziv nove Arianine pesme.

Fandom je, naravno, neopisivo srećan jer se njihova mezimica konačno vraća sa novom muzikom, a ima još nešto zanimljivo – Ariana je na Twitteru objavila citat, koji može biti zapravo stih u novoj pesmi, a glasi „Know my love infinite nothing that i won’t do“.

Iako je ovo sve što ( za sada ) znamo, imamo još nešto da podelimo sa vama – sigurno da znate da Ari nije izlazila iz studija, te ko zna koliko pesama i nove muzke je pripremila, što je veoma utešno i lepo. Jedva čekamo Arinu novu muziku, a vi?

 

View this post on Instagram

 

lost n found ?

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram