Camila Cabello o filmu “Pepeljuga”: Ovo je nešto novo i moderno

Skoro smo vam pisali o prvim fotkama sa seta za film “Pepeljuga” u kojoj Camila Cabello ima svoju prvu glumačku ulogu, a ujedno to će joj biti i glavna uloga u filmu -sigurno da već znate da govorimo o ulozi Pepeljuge. Kako već imamo uvid u to šta ova ekipa radi, Camila i ostatak tima su otvoreno govorilio ovom velikom projektu.

„Camila Cabello tumači ulogu Pepeljuge, a Sony Pictures će raditi film. Izlazi iduće godine, ako Bog da. Ako očekujete rimeje Diznijeve Pepeljuge, razmislite malo bolje. Ovo je potpuno nova i drugačija verzija, nešto što niste imali prilike da vidite. U pitanju je moderna verzija klasične bajke“ – izvor započinje priču o filmu.

„Kako je Camila kubansko-meksičkih korena, to će biti veoma zanimljivo za ceo film. Camila će raditi i muziku za film. Svi koji radimo uživamo u našem poslu i mislim da će se to videti kroz ceo projekat. Verujemo u to da će film biti veoma uspešan“ – nastavlja izvor.

Uz to, i Cam je prozborila par reči: „U ovom filmu, Pepeljuga ima viziju, svoj san i mnogo više samopouzdanja, definitivno šalje divnu i snažnu poruku svetu. Sve ovo je novo za mene, veoma je zahtevno da uklopim muziku, jer sam ja zadužena za istu, ali biće dobro. Veoma sam uzbuđena, ne možete ni da zamislite koliko“-

Novosti o filmu samo pristižu, te verujemo da ćemo vam sada sve češće pisati o Camili u ulozi “Pepeljuge”, ali kada je u pitanju tako dobar film – znamo da se nećete buniti! Mi smo veoma uzbuđeni oko samog projekta i jedva čekamo da vidimo šta nam sve ova ekipa priprema.

Autor: Arijana Đokić

Foto: Twitter