Nesumnjivo je da u poslednje vreme veliku pažnju slušalaca dobijaju numere čiji ritam nosi i neku zavodljivu notu i to je upravo ono čime je upotpunjen pop zvuk novog singla „Bitter“. Iza ove pesme stoji mlada pop diva Fletcher, producent Kito (Diplo, Empress Of, Aluna George) i izvođač čija numera „Falling“ ne silazi sa vrha najznačajnijih top-lista, Trevor Daniel.

Njih dvoje u novom singlu preispituju muževnost, ženstvenost i sopstveni pronalazak, a muzika je praćena i, najblaže rečeno, izazovnim videom. Ideja za saradnju došla je spontano.

„Trevor i ja smo počeli da se dopisujemo na Instagramu o tome koliko smo fanovi jedno drugog. On je zaista vizionar i ugrabila sam priliku da radim sa njim, mislim da je doneo potpuno novu perspektivu ovoj numeri“, objašnjava Fletcher i dodaje da je naziv numere vrlo simboličan.

 

View this post on Instagram

 

happy birthday to the homie @iamtrevordaniel ✨ go stream bitter ?

A post shared by FLETCHER (@findingxfletcher) on

„Pretpostavljam da smo oboje ogorčeni po pitanju naših bivših. U pesmi govorimo o tome koliko je zapravo zastrašujuće da znaš da moraš najpre da istražiš odnos sa sobom, ali da su velike prilike da se u tom procesu pojavi neko nov.“

Izdanje „Bitter“ je u Srbiji dostupno na servisima Deezer, Google Play i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/Bitter

Foto: Universal Music Srbija